2777
2789
عنوان

ساده ترین روش درست کردن الویه رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 58 پست

مرغ نکنی داخلش هم مهم نیست.حتی تخم مرغ سیب زمینی و خیار شور و هویج ابپز رنده شده با سس.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
هوس سس کردم😂😂😂😂بعد گفتم چی با سس خوشمزس رسیدم به سیب زمینی و بعدشم الویهفک کنم سفارش بدم بهتر با ...

من کلا جدیدا خیلی غذاها رو از اسنپ میگیرم راحت چون واقعا تو خونه ما خورده نمیشه مثلا من دوست دارم همسرم دوست نداره 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عاشقت شدم😁😃

😂😂😂چرا .گفتی هوس سس کردی با همینا هم‌بخوری کافیه.من سس زیاد نمیخورم.ولی چند روز پیش سیب زمینی ابپز کردم سس ریختم روش  .چسبید

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2809