یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
دفه اول با اکسیدان ۶ بزار دفه دوم با اکسیدان ۹ شارژ کن
تو یوتیوب سرچ کن کلیپ ببین حتما
میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای هیچی هیچوقت نتونستم خودم تصمیم بگیرم درست و غلط خودمو هم نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو سرنوشتمه برام رقم بزن منخودمو سپردم دست تو 🥲 اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
من دکلره کردم فقط جلو موهامو دو شاخه شو نارنجی شد🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖
یبار دیگه بزن که رنگش باز بشه
میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای هیچی هیچوقت نتونستم خودم تصمیم بگیرم درست و غلط خودمو هم نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو سرنوشتمه برام رقم بزن منخودمو سپردم دست تو 🥲 اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺