2777
2789

سلام میخوام دکلره کنم خیلی روشن بشه موهامو رنگ  صدفی یا مرواریدی  کنم. 

چندتا پیمونه دکلره سفید یا آبی بخرم 

اکسیدان 12 بگیرم یا 9 درصد

حجم موم خیلی کمه. 

موهام یکم از شونه هام. بلند تر 

ممنون از همگی

قبلا  مش داشته موهام 

تو خونه انجام ندیاااااااا حتما برو ارایشگاه پیش یه ارایشگر خوب بده برات دکلره بزاره دکلره خیلی حساس ...

ممنون گفتم موادش بخرم بدم  امتحان کنم. پس کلا بیخیال شم  همون آرایشگاه میرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

چه جراتی داری

نمیترسی موهات خورد شه؟

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

دکلره آبی 

اکسیدان ۶ و ۹ 

۱۲ اصلا نزن اصلاااا 

دفه اول با اکسیدان ۶ بزار دفه دوم با اکسیدان ۹ شارژ کن 

تو یوتیوب سرچ کن کلیپ ببین حتما 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من دکلره کردم فقط جلو موهامو دو شاخه شو نارنجی شد🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖

واقعا  شاید مدتش کم بوده یا موادتو کم درست کردی 

اینجوری که خانوما میگن باید برم حتما ارایشگاه شوخی نیست موهام میریزه مثل اینکه کچل میکنه ادمو

من دکلره کردم فقط جلو موهامو دو شاخه شو نارنجی شد🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖🦖

یبار دیگه بزن که رنگش باز بشه 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

واقعا شاید مدتش کم بوده یا موادتو کم درست کردی اینجوری که خانوما میگن باید برم حتما ارایشگاه شوخی ...

موادش زیاد بود یک ساعت بود نگاه کردم دیدم نارنجی شد رفتم شستم😐😐😐😂😂

خدا در همین نزدیکی ست
2809