2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

املتم همینطوره یه بار درست میکنی دیونه وار خوشمزس یه بار درست میکنی مزه جنازه میده

مگه جنازه خوردی🤣🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

گشنمه چی بخورم اف

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

میدونستم الان یکی اینو میگه😑😂

والا 

ولی راست میگی پریشب یه املت درست کردم خیلی با نمک شده بود من که نخوردم ، شوهر بیچاره ام از سر کار آمد گرسنه بود با دخترم خوردن منم کره مربا خوردم😅🤣

والا ولی راست میگی پریشب یه املت درست کردم خیلی با نمک شده بود من که نخوردم ، شوهر بیچاره ام از سر ک ...

لابد مثل همون املت خانم فدوی تو پایتخت درست کردی شوهرتم مثل ارسطو گفته نه نه خیلی عالیه خوشمزس😂😐

لابد مثل همون املت خانم فدوی تو پایتخت درست کردی شوهرتم مثل ارسطو گفته نه نه خیلی عالیه خوشمزس😂😐

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو روحت 😅

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو روحت 😅

😂ولی سعی کنید کم نمک درست کنید غذاتونو همیشه چون اگر کم نمک باشه راه داره تنظیمش کرد ولی پرنمک باشه یا باید دل ازش بزاری یا با همون پرنمکی بخوری که کلی هم ضرر داره😬 

😂ولی سعی کنید کم نمک درست کنید غذاتونو همیشه چون اگر کم نمک باشه راه داره تنظیمش کرد ولی پرنمک باشه ...

می دونی چرا؟ چون رب خونگی خریدم زدم داخلش ، رب خوش نمک بود ، من حواسم نبود تو املتم هم نمک زدم دیگه اینجوری شد

می دونی چرا؟ چون رب خونگی خریدم زدم داخلش ، رب خوش نمک بود ، من حواسم نبود تو املتم هم نمک زدم دیگه ...

آره درسته رب محلی دیدم همیشه پر نمک درست میکنن فکر کنم برای اینه که خراب نشه