2777
2789
عنوان

غذای پر کالری برا بچه ها

109 بازدید | 19 پست

خانما پسرم به پروتئین گاوی حساسیت داره 

از اون ور هم خیلی شیطون و بازیگوشه 

یه جا بند نمی‌شه ماشاءالله 

ده ماهش هم کامل نشده هنوز 

امروز بردمش دکتر گفتش همه چیزش خوبه خداروشکر 

فقط به خاطر بازیگوشیش باید غذای پر کالری بهش بدی 

تا یخورده وزن بگیره آخه ۷۷۰۰ بیشتر نیست

خودش گفت تخمه آفتاب گردان رو بریز توغذاش

و اینکه همه چیز جز لبنیات و عسل هم بهش بده

شما پيشنهاد چی دارید 

قبل از هر چیزی ممنون از حضورتون و راهنمایی هاتون

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

بیا تاپیک اخرم پستارو بخون 

مادرارو اونجا راهنمایی میکنم

کم وزنیشم از شیطنت نیست عزیزم غذاشو باید درست کنیم

سوالی داشتی تو تاپیکم بپرس اخرشب میام جواب میدم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سخت شد چون کره و خامه وزن میده

به غذاش ارده شیره اضافه کن گوشت قرمز هم وزن میده بسکویت پتی بور با موز میکس کن و جیزای ک حساسیت نداره اضاف کن میان وعده بده

پودر پسته و گردو با خرما له شده بعش بده...  شیره بادام درست کن خیلییی کالری داره مبان وعده بده بخوره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ارده و شیره انگور

ارده براش خوب نیست

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خیلی سخت شد چون کره و خامه وزن میدهبه غذاش ارده شیره اضافه کن گوشت قرمز هم وزن میده بسکویت پتی بور ب ...

ارده و کنجد و بیسکویت هم نمیتونه بخوره😔

اگه الرژی داره همه ی غذاهایی که مادرا الان گفتن باعث تثبیت وزنش میشه...

یه شرح حال ازش بفرست تو تاپیک اخرم از علایم و خواب و داروهای مصرفی و شیری که میخوره و...

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
بیا تاپیک اخرم پستارو بخون مادرارو اونجا راهنمایی میکنمکم وزنیشم از شیطنت نیست عزیزم غذاشو باید درست ...

باشه عزیزم 

اگه الرژی داره همه ی غذاهایی که مادرا الان گفتن باعث تثبیت وزنش میشه...یه شرح حال ازش بفرست تو تاپیک ...

الان میام😘

پس همون شیره انگور و یا شیره خرما رو همراه با نون مغز دار مثلا نونی که روش تخمه آفتابگردون باشه بهش ...

چقدر خوب ممنون عزیزم

حلیم خیلی خوبه....

حلیم هم هفته ای دو بار بهش میدم

ارده و کنجد و بیسکویت هم نمیتونه بخوره😔

وااای خدایا چقد سخت...  اجیل هم نمیتونه بخور؟؟ شیره بادام براش درست کنی؟ گوشت و با گندم بپز بزار 12 ساعت با هم خوب له بشن بهش دارچین بزن خوشش میاد. 

روغن های طبیعی آفتابگردان و ذرت براش بگیر رو غذاش بریز کالریش بره بالا

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......