2777
2789
عنوان

دل مامانم شکوندم

182 بازدید | 4 پست

آدم های که دوستم دارن را ناراحت میکنم چند ساعت پیش با مامانم سر یه چیز بیخود دعوامون شد اومدم حلش بدم بره کنار دستم رفت جلوی صورتش مامانم ترسید میخوام هزار بار بمیرم کاش بمیرم 

خیلی از خودم بدم میاد 

تو مدرسه داشتیم بدمینتون بازی میکردم یکی از دوستام توپ انداخت سمت دوست صمیمیم اون نزد گفت کوره من گفتم عینکیه دیگه .آنقدر خندیدن بهش نگاه میکردم خودم رفتم بهش گفتم گفت هیچی نیست ولی ناراحت شد 

چرا چرا همینجوری هم تنهام نمی‌خوام تنها تر بشم 

با بابام نمیتونم حرف بزنم نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم من من ازش بدم میاد ولی دوستش دارم 

اون بیچاره کلی تلاش می‌کنه ولی نمیتونم دلم نرم نمیشه

هزار بار هم دل اونو شکوندم 

فکر میکردم کسی دوستم نداره اما این تقصیر منه که آدمای اطرافم ناراحت میکنم

باید چیکار کنم به خدا تو هیچ کدوم عمدی کاری نکردم 

منم رابطم با بابام خوب نیست 

قبلاً هر روز دعوا می‌کردیم 

الان هم رسماً با هم حرف نمی‌زنیم 

اما خب مثلاً دلم می‌خواد از کنکور قبول شم و شرمنده نشم چون برام هزینه کرده 

انصافاً درسته رابطه خوبی نداریم اصلاً و خیلی‌ از دستش ناراحتم اما اگر پول داشت از لحاظ مالی کم نمیزاشت ولی نداره و من دلم براش میسوزه که تو این سن آواره و سرگردانه به خاطر یزره پول 

کلاً رابطمون اینطوریه 

با مامانم خوبم 

ولی منم خیلی‌ تنهام هیچ دوستی ندارم هیچ دوستی 

منم رابطم با بابام خوب نیست قبلاً هر روز دعوا می‌کردیم الان هم رسماً با هم حرف نمی‌زنیم اما خب مثلاً ...

همه مشکلات مالی را دارن خیلی هم سخته نزار این چیزها بینتون فاصله بندازه 

متاسفانه پدر و مادر های ما سختی کشیده هستند به خاطر همینه که آنقدر حالم بده چون جز من امید دیگه ای ندارن

منم همینطور هم تو خونه هم تو مدرسه تنهام تک و تنها همش میترسم ولم کنند تو جمعشون اضافه باشم البته هستم چون خودمو میچسبونم بهشون 

مرسی باهام حرف زدی امیدوارم با بهترین رتبه قبول بشی 

خیلی طول کشید تا بفهمم اما تو این دنیا واقعی تمرین عشق عشق پدر و مادره

حیف که من لیاقت پدر و مادرم ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم رو واکنشات کار کن به خودت قول بده درجا جواب ندی یا درجا حرکتی نکنی حداقل تو ذهنت تا پنج بشمار اینجوری بدون فکر عمل نمیکنی که بعدش پشیمون شی الانم برو پیش مامانت بغلش کن از دلش دربیار

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
2804

بقیه کارایی که کردیو کار ندارم اما مادر فرشته ای هست که نمونش پیدا نمیشه رو زمین نه تنها روی زمین بلکه روی کل جهان هستی تا بی نهایت پس قدرشو بدون و از دلش در بیار یه روزی عذاب وجدان شدیدی میگیری سر این کارات پس سعی کن تا میتونی خوبی در حق پدر مادرت بکن.من که همیشه پدر مادرمو میپرستم