2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
چیزای کبابی دوس نداری؟یه سینه مرغ به سیخ بکش روش نمک و آبلیمو بریز خیلی سبک و خوش طعم و ساده

حتی بوش میتونه دل و رودشو بپیچه بهم😂😂😂من کشیدم میدونم چی میگه

هی بارداری بری ک دیگه برنگردی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
حتی بوش میتونه دل و رودشو بپیچه بهم😂😂😂من کشیدم میدونم چی میگههی بارداری بری ک دیگه برنگردی

نمیدونم. من که بارداریم ویار و حالت تهوع نداشتم. اینو پیشنهاد دادم چون هم سریع آماده میشه هم سالم و مقویه

نمیدونم. من که بارداریم ویار و حالت تهوع نداشتم. اینو پیشنهاد دادم چون هم سریع آماده میشه هم سالم و ...

واااای بارداری من خیلی خوب بود😐تا ماه۵ به فاصله سه هفته سه هفته حموم میرفتم کسی میرفت حموم بوی شامپوهامو میداد حالم بهم میخورد و ویارم مایع ظرفشویی با رایحه توت فرنگی بود عاشق این بودم با این بو ظرف بشورم ولی وقتی بوی مایع بلوبری بهم میخورد تا تهههه اسید معدمم بالا میاوردم😑گلاب به روت

فقط از بوی شوهرم خوشم میومد😐کمد دیواری دخترم از نظرم بد بو ترین جای جهان بود آسانسورو ک نگم برات😐حتی پیلوت😕اصن راحت شدم بخدا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

اگر مادری چیزی نزدیکته بگو اون برات درست کنه اسی 

من اینجور بودم غذایی ک دیگران درست میکردن یعنی بوی فرایند پختش بهم نمیخورد بهتر میتونستم بخورمش تا ک خودم درست کنم

اوووو چه دهنت سرویس شده. من که اصلا نفهمیدم باردارم

سر پسرم اینجور شدم سر دخترم ۳ماهم بود تازه فهمیدم باردارم