2777
2789
عنوان

همیشه میگن مشکلاتتو به شوهرت نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 109 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هميشه موقع شنيدن اين جمله اين توضيح تو مياد توي ذهنم

بدترين قسمت ماجرا اين هست ك اين ادم ميشه شريك لحظه هاي زندگيت شريك خصوصي ترين احساسات 

بعد نميفهمم چرا برا بقيه چيزا محرم هست اما برا دل محرم نيست

2805
هر روز دلیل واضح تری برای مجرد بودن تا ابد پیدا میکنم

من فک میکردم شوهرم محرم اسراره 

سختی های زندگیمو بهش گفتم 

و اینکه خداروشکر کنارش خوشبختم 

تو دعوا گفت اررره باید بیای پامو ببوسی که از جهنم خونه بابات کشیدمت بیرون !!

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

من 20 ساله ازدواج کردم و نزیک ترین دوستم همسرمه، از همه نگرانی هام و حال بد و خوبم خبر داره، بدون قضاوت گوش می‌ ده  و همدلی میکنه، البته کم کم رابطمون به پختگی الان رسید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من فک میکردم شوهرم محرم اسراره سختی های زندگیمو بهش گفتم و اینکه خداروشکر کنارش خوشبختم تو دعوا گفت ...

همین دیگه

باید طوری رفتار کنی انگار توی خونه پدرت خوشبخت ترین بودی و افتخار دادی که باهاش ازدواج کردی

صددرصد اینجوری نیست مردهایی هم هستند که عین دوستت میتونی دردلت بهشون بگی و بعدا هم پتک تو سرت نکنند ولی گفتن بهشون نتیجه خاصی ندارد فقط تخلیه هیجانی به ندرت همدلی یا نوازش عاطفی آنطور که دل بخاد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

هموون طور که زنا تا ی چی از مادرش  وخانوادش میبینن میکنن پیرهن عثمان و ول کن نمیشن. اینام. ب احتمال تلافی میکنن 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

خیلی کم پیدا میشه که خود ما خانمها اگه چیزی از همسرمون بدونیم سرکوفت نزنیم‌...

اونا که دیگه بدتر...

من همسرم همه گذشته ام را میدونه و هیچ وقت سرکوفت نزد ولی منم  ننالیدم ..

اگر مرد این مدلی بود راحت باش...

ولی از کجا میفهمی بعدا سرکوفت نزنه؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

به نظر من فرقی نداره بستگی به ظرفیت افراد داره خانم ها هم میتونن همین ویژگی رو داشته باشن .به جنسیت ...

اره اينم هست 

ولي معمولا خانما كمتر حرف گنده ميزنن تو اين موارد احساس همدلي و رازداري بيشتري دارن

مگه اينكه اقا شروع كنه خانم هم ب روش بياره در واقع خانما تا ضربه نخورن شروع نميكنن

2809