همیشه میگن با شوهرت درد و دل نکن و از مشکلات خانوادگیتو نگرانی هات و ...به شوهرت نگو چون بعدا میزنه تو سرت و تو دعواها به روت میاره و تحقیرت میکنه
الان من یه سوال دارم: پس چرا باید با همچین موجوداتی که انقدر مزخرفن و حتی نمیشه باهاشون دردو دل کرد ازدواج کنیم؟ وقتی نمیشه حتی راحت از اعماق قلبت باهاش حرف بزنی و انقدر امن و مورد اعتماد نباشه چرا باید ازدواج کرد؟ میخوایم خودمون عذاب بدیم؟ مگه ازدواج فقط برای جفت گیریه؟ اصلا بچه دار شدن از همچین شخصی هم اشتباهه، واقعا درک نمیکنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من 20 ساله ازدواج کردم و نزیک ترین دوستم همسرمه، از همه نگرانی هام و حال بد و خوبم خبر داره، بدون قضاوت گوش می ده و همدلی میکنه، البته کم کم رابطمون به پختگی الان رسید
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ربطی نداره..کلا نباید راز دلتو و مشکلاتتو به همه کس بگی..فکر کردی اگر بشینی پیش دوستت یا خواهرت درددل کنی چهاروز دیگنمیزنه تو سرت؟!کلا نباید هرکسی رو محرم اسرار بدونی
صددرصد اینجوری نیست مردهایی هم هستند که عین دوستت میتونی دردلت بهشون بگی و بعدا هم پتک تو سرت نکنند ولی گفتن بهشون نتیجه خاصی ندارد فقط تخلیه هیجانی به ندرت همدلی یا نوازش عاطفی آنطور که دل بخاد
پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
خیلی کم پیدا میشه که خود ما خانمها اگه چیزی از همسرمون بدونیم سرکوفت نزنیم...
اونا که دیگه بدتر...
من همسرم همه گذشته ام را میدونه و هیچ وقت سرکوفت نزد ولی منم ننالیدم ..
اگر مرد این مدلی بود راحت باش...
ولی از کجا میفهمی بعدا سرکوفت نزنه؟
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان