2777
2789
عنوان

همیشه میگن مشکلاتتو به شوهرت نگو

1138 بازدید | 105 پست

همیشه میگن با شوهرت درد و دل نکن و از مشکلات خانوادگیتو نگرانی هات و ...به شوهرت نگو چون بعدا میزنه تو سرت و تو دعواها به روت میاره و تحقیرت میکنه

الان من یه سوال دارم: پس چرا باید با همچین موجوداتی که انقدر مزخرفن و حتی نمیشه باهاشون دردو دل کرد ازدواج کنیم؟ وقتی نمیشه حتی راحت از اعماق قلبت باهاش حرف بزنی و انقدر امن و مورد اعتماد نباشه چرا باید ازدواج کرد؟ میخوایم خودمون عذاب بدیم؟ مگه ازدواج فقط برای جفت گیریه؟ اصلا بچه دار شدن از همچین شخصی هم اشتباهه، واقعا درک نمیکنم

چون همچین موجوداتی انگشت شمارن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

ببین کلا میگن یکی گذشته یکی مشکلات نباید به شوهر گفت حتی اگر آدمش باشه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم بلور نداشتم می‌گفتم شوهر من فرق داره

ولی واقعا همین شد

واقعا نکنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هر روز دلیل واضح تری برای مجرد بودن تا ابد پیدا میکنم

ب خدا ک مرد خوب دیگه خیلی کمه نیست واقعاً نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب وجود اون ادم چه دلیلی داره تو زندگی؟ مگه نباید مرهم روح باشه؟

درسته خب اما گاهی آدم نه تنها همسر بلکه با هیچکس نباید حرف بزنه :) میدونی من فکر میکنم محرم ترین آدم خوده آدمه :) 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

واقعا؟ یعنی اکثر مردا باهاشوت درد و دل کنی مشکلات خانوادگیتو بگی برات دل میسوزونن و هیچوقت به روت نم ...

نه منظورم مرد با درک هست 

اگر مشکلات خانوادگیتو گفتی همونو میکنن پتک میکوبن فرق سرت 

در واقع هیچ کس نمیاد که حال مارو خوب کنه ما فقط خودمون برای خودمون سنگ صبوریم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
هر روز دلیل واضح تری برای مجرد بودن تا ابد پیدا میکنم

ببین هیچ آدمی کامل نیست 

همه یه جور نیستن 

شوهر من تو این مورد خوبه یعنی اصلا به روم نمیاره و خونه فامیلا بریم حتی نون خالی جلوش بزارن نهایت قدردانی رو میکنه 

در صورتی که شوهرِ خواهرم یعنی دامادمون براش پذیرایی خیلی مهمه و به رومون میاره 

بجاش دامادمون یه اخلاقای خوب دیگه داره که شوهر من اونارو نداره من اذیت میشم 

اگر همسرت اونقدر ادم بی شعوریه که نمیشه جلوش درد دل کنی و حس میکنی روزی میزنه تو سرت یعنی انتخابت درست نیست. اما در کل بعضی از مسائل خانوادگی تف سر بالاست نگی بهتره. اما در مورد مسائل ساده تر درددل کردن بنظرم طوری نیست

2809