2777
2789
عنوان

بنظر شما اینکار رو بکنم یا نه 🥲

209 بازدید | 28 پست

میکرو چون ابروهام کم پشته 

کامپوزیت چون دندون نیشم تیزه و یکم فاصله داره

کراتین چون موهام بد حالت و پف داره

کاشت ناخن چون ناخنام ضعیفه 

لیزر چون موهام خیلی پر و ضخیم هست 

بنظرتون خیلی عملی و مصنوعی میشم؟؟

منتظر نظرات قشنگتون هستم🥰💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا کارای طبیعیه که البته به جز میکرو 

چه ربطی به عمل داره؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

عزیزم این کارا بستگی به سنت داره؛ بنظرم اگه بالای بیست سال هستی، خیلی هم عالیه. ظاهر تمیز و آراسته خیلی کمک میکنه به حال خوب خود آدم. اما مثلا برای میکرو کلی تحقیق کن که جای خوب انجام بدی.

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))

تمام چیزایی ک گفتی منم همونجورم دندون و مو و تاج ابرو و ناخن و حتی جای جوش

اما غیر لیز موهای زائد تصمیم دیگه ای ندارم فعلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.