2777
2789
وای چه بد تو هم ازدواج کردی؟

آره منم تو ۱۶ سالگی تا همینجا هم بخاطر اینکه خواهر میگف خودتو بدبخت نکن تحمل کن تا یه مرد درست درمون بیاد تحمل کردم وگرنه راضی بودم تو ده سالگی برم از خونه

هیچکس رو نباید از ظاهر قضاوت کرد عزیزم بلاخره هر کسی به نوع خودش ی مشکلی داره زندگی هیچکس گل و بلبل ...

اینو می‌دونم گلم هر کس یه مشکل داره ولی ب بزرگی اون بچه ای که امروز دیدی نیست من الان تازه ۲۳ سالمه از دنیا سیرم بخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش بد مادر شدنم و اتفاقاتی که برام افتاد اذیت هایی ک از سمت بچه شدم و ... فشار های عصبی که روم بو ...

منم با اینکه با زدن بچه کاملا مخالفم....

امروز دخترمو دعوا کردم...حال خودمم بده...

بعضی اوقات کاری میکنن ک مجبوری اون کاری رو کنی ک نباید...

شاید چون خودش تحت فشار بود رو تو خالی میکرده

ن عزیز‌ ب شخصه‌ بچه‌ های‌ فضولی‌ میبینم‌ اطرافم‌‌ ک اگ‌ جای‌ مادرشون‌ باشم‌ میشینم‌ ی دل سیر‌ کتکشون‌ میزنم...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واقعا‌از بچه. فضول‌ و نق‌ نقو‌ ک یک‌‌ ساعت‌ بدون دلیل‌ گریع‌ میکنن‌ سر‌ بقیه‌ رو‌‌ درد‌ میارن‌ متنفرم  

شاید چون خودش تحت فشار بود رو تو خالی میکرده

آره خانواده پدریم آدم های خیلی بدی بودن و هستن حتی یک بار مامان و بابام همون اوایل ازدواجشون تا دم طلاق هم رفتن باهاشون زیاد رفت و آمد نداریم 

هر چی که تو دل مادر باشه نباید جلوی دوستاش غرور بچه رو خورد کنه

بله حق با شماست منم نگفتم حق داره .

من چند ماه پیش ی داستانی تو‌زندگی برام پیش اومد کلا زندگیم زیر و رو شد و گاهی انقد فشار بهم میومد با بچم بد رفتاری میکردم حتی دو بار زدمش ولی بد عین سگ پشیمون شدم میدونی یجورایی ادم پر میشه پر میشه دقیقا بچه یکم بد قلقی میکنه دیگه ظریفت ادم تکمیل میشه و‌فوران میکنه .

مطمعن باش اون مادر اون شب رو راحت نتونسته بخوابه  و صد درصد دیگه تکرار نمیکنه

بله حق با شماست منم نگفتم حق داره .من چند ماه پیش ی داستانی تو‌زندگی برام پیش اومد کلا زندگیم زیر و ...

آره خب میدونم ولی باز کتک زدن بچه کار درستی نیس 

فردا باز میرم اگه تکرار کرد حتما شکایت میکنم