2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم مهر طلاق نره تو شناسنامم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 32 پست

عزیزم شوهرت خوب بوده و جلوی مردم زیر مشت و لگد گرفته شما رو ؟ اوامر خانواده ش رو اجرا میکنه؟ خانواده ش اینهمه اهل دخالت هستن و افسار همسرتون دست اوناست.

آدم وقتی میخواد جدا بشه فقط خاطرات خوب یادش میاد.

ان شاءالله که ختم به خیر بشه زندگیت، ولی فکر اساسی کن که اگر برگشتی دیگه این بی حرمتی ها پیش نیاد.اگر از ته دل دوست داری برگردی به زندگیت ،ان شاءالله که جور شه برات.

ببخشید شوعرتون حقوقش کمه فقط هفت تومن

صرع دارن

دست بزنم داره 

کلکسیون مشکلات

واقعا با این وجود میخوای باهاش زندگی کنی🥴

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بخاطر همین دخالت خانواده ها تو عقد کارم داش ب طلاق میکشید الان ازدواج کردیم زیاد نمیبینیم همو ک دخالت کنن 

ولی خانواده شوهرت خیلی گ.وه میخورن قبول کن حرف ناحسابی میزنن 

شوهرتم حق نداش طلاتو ازت بگیره تو چرا دادیش

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اگه طلاق بگیرم نه مادرم میبخشم نه خانواده اونو هیچوقت

چرا اصرار داری به زندگی با کسی که کتکت میزنه و تحت تاثیر خانوادشه؟

مگه هنوز عقد نیستین ؟

تو که بچه نداری بخوای نگرانش باشی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

وای چ پرو

روانی هستی مگه اینو دوسش داری سریع کنسلش کن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

آخرش مجبوری بری عذر خواهی کنی چون دوسش داری

اصولا مردا انقدر کشش میدن که ما زنا با خفت و خواری خودمون بگیم غلط کردم

بعد مرد دهن بین رو چطوری میخوای درست کنی وقتی خودتم تحت تاثیر بودی.

یکی باید فقط تنها با پدر شوهرت حرف بزنه 

کسی که ازش حرف شنوی داره فامیل خودشون کسیو نمیشناسی؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن