2777
2789
عنوان

از دست دختر 5ساله م جون به لب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 77 پست
وآقا میتونه علتش این باشه فک کنم در مورد پسر من دلیلش همینه راه کاری دارین؟؟؟؟

من خودم یه مادرم و از اون دسته مادرایی که صد خودمو گذاشتم واسه بچم و از همه چیزم زدم که خواب و خوراک بچم اکی باشه و حتی وقتی خواب بود با تلفن حرف نمیزدم که بیدار نشه و کلی داستان دیگ.

و اطرافیان میگفتن اینجوری لوس میشه و....

من با خودم میگفتم نه کارم درسته و به اصطلاح این تز هایی که الان مد کردن که نباید به بچه بگی بالای چشت ابروی و..... همش درسته.

ولی الان بچم ۳سالشه و میبینم لوس شده.

من نمیگم به بچه بها نده یا بهش توجه نکن.میگم هر چیزی به اندازش.تشویق خیلیییییی خوبه ولی یه جاهایی تنبیه هم لازمه تربیت هست.(البته با تنبیه بدنی مخالف ۱۰۰درصد هستم)

بچه باید یاد بگیره نه بشنوه.

باید اداب زندگی رو یاد بگیره.

احترام به بزرگتر رو یاد بگیره

و خیلی باید های دیگ.

اما این روزا همه دارن مادر هارو تشویق میکنن که بچه های لوس و ننر تحویل جامعه بدن.

و موقعی که مخالفت میکنی محکوم میشی به سنگ دلی و....

سلام عزیزم دخترتون برای جلب توجه اینکارو میکنهو نیاز به توجه و محبت زیادی دارهتو جمع ازش بخواین بیاد ...

میریم خونه مامانم ازش میپرسن با خوشحالی.اینم با میلی میگه:هیـــــــــــچی

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یه مادرم و از اون دسته مادرایی که صد خودمو گذاشتم واسه بچم و از همه چیزم زدم که خواب و خوراک ...

قبول دارم هیچ تنبیه قاطعی تا حالا نداشته.اگه بندازمش تو اتاقش، با گریه و سرو صدا از اتاقش میاد بیرون

من خودم یه مادرم و از اون دسته مادرایی که صد خودمو گذاشتم واسه بچم و از همه چیزم زدم که خواب و خوراک ...

کاملا درسته حرفاتون و منم همین طور کارم ول کردم بیشتر به دوعلت یکی اینکه ذاتا آدم دردسر دهنده و بی خیالی نیستم نمیتونستم هروز خدا بچمو به دوشم بگیر خونه مادر و خواهر به مردم دلم رضا نمی‌داد و دوم اینکه گفتم خودم بالاسرش باشم بچه به مادر نیاز داره برم کارو برگردم دیگه انرژی ای براشون ندارم غافل از اینکه هرچی سرت شلوغتر وقتت بیشتر برنامه ریزی دقیق تر حالا انقد بخودم چسبوندم هردو از هم بیزاریم بچم مستقل‌تر من کنترلگرتر بعلاوه تمام چیزایی که استارتر گفتن

کاملا درسته حرفاتون و منم همین طور کارم ول کردم بیشتر به دوعلت یکی اینکه ذاتا آدم دردسر دهنده و بی خ ...

انشالله فرجی بشه.من بیشتر نگران آینده شم این تو 13سالگی چی میشه؟!

قبول دارم هیچ تنبیه قاطعی تا حالا نداشته.اگه بندازمش تو اتاقش، با گریه و سرو صدا از اتاقش میاد بیرون

مثلا وقتایی که خیلی عصبیت میکنه بهش بگو خیلی از دستت ناراحتم و برای چند دقیقه اصلا باهاش حرف نزن حتی یک کلمه.

و اگه خیلی پاپیچت شد بگو ازت ناراحتم و فعلا نمیخوام باهات حرف بزنم.چون عصبیم کردی.

یا اگ درخواستی داشت بگو چون صبح داد و بیداد کردی و منو ناراحت کردی من الان نمیتونم برات فلان چیزو بخرم.

یا مثلا بهش بگو چون خیلی بهونه گیری کردی و لوس بازی دراوردی شهربازی امشبت کنسل شد.

آره.از اول با تنبیه مخالف بودیم.هر دوتامون

خوب پس شاهکار خودتونه دیگه عزیزم . 

شما یه گلدون هم توی خونه ات نگه داری نمیتونی فقط با اب و افتاب و کود دادن بهش نگهش داری باید هر از گاهی قیچی برداری برگ و شاخه اضافه شو بچینی . اگر دیدی داره کج میره بالا باید یه چوب محکم ببندی بهش تا مجبور بشه صاف و درست رشد کنه . هم تنبیه اصولی هم تشویق اصولی اساس تربیته یکی رو حذف کنی تعادل بهم میخوره . دوستانه میگم بهترین و رام ترین و حرف گوش ترین بچه دنیا رو هم داشته باشی به نوجوونی که رسید توی یه سیاره دیگه سیر میکنه مثل فنری هست که هر لحظه بخواد از دستت در بره اگر الان این ماجرا رو جمع نکنی بدجوری به مشکل میخوری ولی با یه مشاور خوب در تماس باش . چون این بچه ۵ سال با این روش گذرونده باید اقتدار شما رو اصولی ببینه تا بهش اسیب نرسه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کاملا درسته حرفاتون و منم همین طور کارم ول کردم بیشتر به دوعلت یکی اینکه ذاتا آدم دردسر دهنده و بی خ ...

منم بخاطر بچم همه چیزو تعطیل کردم.

حتی خونه مادر یا مادرشوهرم نمیذاشتم که یه موقع بچم اذیت نشه.

ولی الان میبینم مسیرو اشتباه رفتم.

توجه و محبت بیش از حد همیشه نتیجه عکس میده.

حتی در مورد پاره تنت.

توجه میخواد،گهگاهی ازش بخوا یه کار کوچیک انجام بده برات بعد ازش تشکر کن

تشویقش کن 

بهش حرف های محبت امیز بزن

ازش سوال بپرس مهدش چجوری گذشته دوستاش چجورین

بهش اعتماد به نفس بده تاییدش کن

براش هدیه بخر

هم تو هم پدرش باید براش وقت بذارید

و صد البته بچه به تنبیهم نیاز داره البته نه کتک

در ضمن تنبیه هم قوانین خاص خودش رو داره . و اینی که شما میگی یکی از اشتباه ترین هاش هست . از اتاق بچه که یه محل امن هست براش و شب اونجا میخوابه نباید به عنوان محل تنبیه استفاده کنی . حتما در این مورد مشاوره برو اگر نمیتونی اقلا توی نت مطالعه کن . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
توجه میخواد،گهگاهی ازش بخوا یه کار کوچیک انجام بده برات بعد ازش تشکر کنتشویقش کن بهش حرف های محبت ام ...

به خدا تمام این کارارو میکنم.امشو بدون پسوند صدا نمیزنم هی عوض میکنم سیندلای مامان.دختر زیبا. مو خوشگل. 

اصلا قبول نداره این چیزارو.

میبوسمش و بغلش میکنم خودشو عین سنگ میکنه میره بیرون از بغلم.کوچیکترم بود میبوسیدمش بدش میومد به شدت.

براش جایزه میخرم عین طلبکارا نگاش میکنه

انشالله فرجی بشه.من بیشتر نگران آینده شم این تو 13سالگی چی میشه؟!

منم همین طور همیشه میگم اون موقع این چی میشه منم که از الانم کاملا بریدم دیگه انشاالله که خوب میشن میگن شش سالگی هم سن بدیه

منم بخاطر بچم همه چیزو تعطیل کردم.حتی خونه مادر یا مادرشوهرم نمیذاشتم که یه موقع بچم اذیت نشه.ولی ال ...

آخه خوبیش اینه که بازم حس میکنم کمبود داره چون نه میتونم یه دیقه تلوزیون ببینم یا گوشی به دس بگیرم یا با یکی چه حضوری چه تلفنی حرف بزنم کاملا یک زندانی هستم الانم مدرسه من راحت میام اینجا

منم همین طور همیشه میگم اون موقع این چی میشه منم که از الانم کاملا بریدم دیگه انشاالله که خوب میشن م ...

انشالله عزیزم.💖💖💖

2810