2777
2789
عنوان

از دست دختر 5ساله م جون به لب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 77 پست

خیلی بیشتر از خیلی درکتون کردم پسر منم شش سالشه دقیقا همینه حس میکنم علتش کمبود توجه باشه ولی آخه توجه هم کردیم بخدا دیگه باید چیکار کنیم تابلوشون کنیم بزنیم به دیوار فقط زوم کنیم رو اونا

دختر منم همینه سه سالشه فکر میکردم بزرگ شه بهتر میشه . شما خودتون عصبی نبودید ؟ من میگم شاید چون خود ...

نه من خیلی آرومم.هم تو بارداری هم بعدش.کلا همه میگنن آرومی

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم بیش از حد بهش توجه کردی از بدو تولد الان فکر میکنه تمام وجود تو متعلق به اونه و نمیتونه ببینی داری با کسی دیگ وقت میگذرونی.

اگه حدسم درست بوده از همین الان قاطع جلوشو بگیر وگرنه تا ابد همینطور میمونه و ازت جدا نمیشه.

دختر۵ساله که مهد میره اصلا طبیعی نیس اینجوری رفتار کنه.

و از طرفی هم حس میکنم تا حالا چیزی براش کم نذاشتی و به اندازه کافی براش وقت و انرژی و محبت صرف کردی.

بهش توجه نمیکنی میخاد توجهتو جلب کنههروقت ک کار خوبی کرد تشویقش کنباهاش وقت بگذرون نزار ده بار صدات ...

تا بیام جواب بدم دومی رو یه طوری داد میزنه که رستم دستان هم باشی میگرخی

این بچه هیچ اقتداری از پدر و مادرش ندیده و از شما حساب نمیبره . تا دیر نشده این مشکل رو با یه مشاور ...

آره.از اول با تنبیه مخالف بودیم.هر دوتامون

طبیعیهمحبتتون بیشتر کنینزیاد بعلش کنید زیاد ببدسینشکم کم خوب میشه

وااای نگگو خواهر.محبت بیشتر که میکنم اون میشه بزرگ خونه ما میشیم بچه.

فک کنم بیش از حد بهش توجه کردی از بدو تولد الان فکر میکنه تمام وجود تو متعلق به اونه و نمیتونه ببینی ...

وآقا میتونه علتش این باشه فک کنم در مورد پسر من دلیلش همینه راه کاری دارین؟؟؟؟

تا بیام جواب بدم دومی رو یه طوری داد میزنه که رستم دستان هم باشی میگرخی

بهش بگو اگه اروم صدام کنی جوابتو میدم 

بعد ک اروم صدات زد با محبت جواب بده 

اما اگر با صدای بلند صدات زد جوابش رو نده تا صداشو کم کنه

از کی اینطور شده؟

💪❤️‍🔥

فک کنم بیش از حد بهش توجه کردی از بدو تولد الان فکر میکنه تمام وجود تو متعلق به اونه و نمیتونه ببینی ...

هیچ کمبودی نداره.

دختر منم سه ونیم سالشه ولی اکثر چیزهایی ک گفتی رو داره

تلفن زنگ میزنه اول باید اون جواب بده.اگر من یا کس دیگه جواب بده عرش ب فرش میرسه!کسی زنگ میزنه کار فوری داره اگر باهاش حرف نزنه همینطور

همچیزیش با دادو غال و زورگویی...

بیرون میخایم بریم تو سرما شلوارک میپوشه تو گرما کاپشن!هرچی میگم مناسب نیست الان ولی پامیکوبه همین همین و گریه وجیغ....واقعا کلافه و خسته ام

تنبیه بدنی نکردم ولی گهگداری باهاش قهر میکنم وقتی جون ب سر میشم یا دعواش میکنم

دیگه نمیدونم چ کنم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بهش بگو اگه اروم صدام کنی جوابتو میدم بعد ک اروم صدات زد با محبت جواب بده اما اگر با صدای بلند صدات ...

حدود 6ماهه.

بهش بگو اگه اروم صدام کنی جوابتو میدم بعد ک اروم صدات زد با محبت جواب بده اما اگر با صدای بلند صدات ...

فایده نداره.با صدای آروم جوابشو میدم بلکم آروم شه.ولی عین یه مدیر بداخلاق اصلا رفتار من براش مهم نیست

حدود 6ماهه.

رفتار پدر و بخصوص مادر الگو فرزنده 

تا میتونی بهش توجه کن    هر زمان ک صدات زد با صدای بلند بی توجهی کن و بهش بگو تا اروم صدا نزنی جوابتو نمیدم

اگر ب رفتارش ادامه داد بی توجهی کن باز هم خودش سر ب راه میشه 

محبت خار رو گل میکنه مراقبش باش 

💪❤️‍🔥

2810