2777
2789

ولی هنوز بینیم کیپه چیکارکنم؟؟؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه گلم تامپون دراوردن درد و خونریزی نداشت؟

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
2804
من تا 2 ماه کیپ بودم

ااا یعنی تا دوماه با دهنت نفس میکشیدی؟ خیلی سخته که

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
پس چیکار میکردی مگه میشه اینطوری؟

اره دیگه هی کپ میشد پ بعد باز میشد 

تنفس کامل نداشتم 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
مبارکه گلم تامپون دراوردن درد و خونریزی نداشت؟

ممنون عزیرم درد که نه ولی کمی خونریزی داشت ولی اصلانمیتونم نفس بکشم.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
ااا یعنی تا دوماه با دهنت نفس میکشیدی؟ خیلی سخته که

هی باز میشد دوباره بسته میشد اینجوری 

اره دیگه باید تحمل کنی

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
ممنون عزیرم درد که نه ولی کمی خونریزی داشت ولی اصلانمیتونم نفس بکشم.

کاش اونجا به دکترت میگفتی که بینیت کیپه

2809