2777
2789
عنوان

بهش حسودیم میشه که مهاجرت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 77 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
حالا معلوم نیست واقعاً بره یا نره روی خودت کار کن گلم

صد در صد میره ۷ سال میشناختمش هرچیو میگفت انجام می‌داد و همون میشد خیلی پسر زرنگیه..

رفت دوره دستیار دندانپزشکی مدرک بین المللی بهش دادن همونو ببین چجوری باهاش بره اونور آب پول در بیاره

ده بار به خودت گفتی دراز و لاغر . حالا تمام مدل های برندها مطرح جهان همین هکل میخوان

تو ایران بدرد نمیخوره و اینکه هیچی بهم نمیاد اونا باشگاه میرن من خونوادم بهم هیچی نمیدن 

عزیزم چرا انقدر ناراحتی دوست پسر کیه دیگه یه آدم غریبه که برای دو روز خوشیش تورو میخواد...

آنقدر خودتو درگیرش کردی از درس و موفقیت داری فاصله میگیری 

بعدها حسرت اینروزها رو میخوری

خیلی هم خوبی قد بلند و لاغر مثل اروپایی ها ‌حالا تو ایران خیلی از زنها کوتاهن تقصیر تو نیست که

هر کسی با یه سر وشکلیه خودتو قبول کن ودوست داشته باش جواب اون دختره رو هم باید میدادی زر اضافی نزنه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
صد در صد میره ۷ سال میشناختمش هرچیو میگفت انجام می‌داد و همون میشد خیلی پسر زرنگیه..رفت دوره دستیار ...

بهترین قد رو داری اسی

یکم ورزش کن به تغذیه ت برس

مطالعه کن

مشکل تو کمبود اعتماد به نفسه عزیزم 

متاسفانه بعضیا هرچقددددددم خوب باشن بازم انقد اعتماد ب نفسشون کمه ک هیچ خوبی نمیبینن تو خودشون

اره منم کوچولوم ولی اصلا برام مهم نبود تازه خوشحالم بودم کوچولوم الان یکی از فامیلامون داره زن میگیره باباش برگشت گفت دختر قد کوتاه پسندمون نیس 

2809