2777
2789
عنوان

اینم ناهار امروز ما با بچه ها بعلاوه عکس 🥰💕شما چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 47 پست
همش نگران بودیم ببینیم امروز چیکاره ای که توضیح دادی. ممنون 😂

شما دوست نداری بفرما بیرون ساده هست 

کلی کاربر روزانه روزمرگی میزارن حتما باید از غم و غصه بگیم خوشحال شی ؟؟؟؟ 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از وسط عکس دادی تقریبا فقط ظرف و ظروفه😁نوش جان 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره هول هولی شد واقعا مرسی عزیزم ❤️

عیب نداره خوب کردی دل خیلی ها آب میوفتاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما دوست نداری بفرما بیرون ساده هست کلی کاربر روزانه روزمرگی میزارن حتما باید از غم و غصه بگیم خوشحا ...

نه عزیزم چرا از غصه هات بگی از ویلای شمال بگو😂😂😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نه عزیزم چرا از غصه هات بگی از ویلای شمال بگو😂😂😂

مواد میزنی ؟؟؟ 

هزار دفعه بهت گفتم از من خوشت نمیاد تو تاپیکام نیا مشکل روحی روانی داری ؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

کوکو ماکارونی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
مواد میزنی ؟؟؟ هزار دفعه بهت گفتم از من خوشت نمیاد تو تاپیکام نیا مشکل روحی روانی داری ؟

من تو سایت  از هیچ کس بدم نمیاد همه رو دوست دارم. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

2810