2777
2789

خسته شدم با اینکه طبقه بالا هستیم ولی از بس منت میزاره .اجاره نمیدیم ولی هزار جوره بدبختی دیگه هست همش توقع داره . واقعا دارم گریه میکنم حامله هم هستم باور کنین میرم بیرون پاهام نمیکشن بیان سمت خونم....دیگه مجبوری خستم.زمین داریم منتظرم ب قیمت بخوره دعام کنین.خیلی خستم دلم میخاد ی خونه بزرگ خدا بهمون بده بچم بره حیاطش نور خورشید لمس کنه بازی کنه ای خدا.....خیلی خستم .

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
درست میشه عزیزم فعلا شرایط اقتصادی اینجوریه اجاره ها بالاست و خیلیا پیش پدرشوهر هستن سعی کن رفت و ام ...

کی خب  درست میشه از اول زندگی متاهلی همش جم کردم همش قناعت  همش دو تا چهارتا تهشم اینجام.خستم دیگه نمیخام باشیم اینجا.

حالا که بارداری و شرایطتت اینجوره حرص نخور میگذره این رورا ...با حرص خوردن به خودت بچت اسیب میرسونی و چیزی هم درست نمیشه

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
کی خب درست میشه از اول زندگی متاهلی همش جم کردم همش قناعت همش دو تا چهارتا تهشم اینجام.خستم دیگه ن ...

چندساله اینجا هستی... 

ببین بیرون هم اجاره نشین بودی خدا تومن باید اجاره میدادی به این دید بهش نگاه کن که داری برای ایندتون پس انداز میکنی روابطتم کمتر کن

مثلا چه توقعی داره؟

همش توقع داره کاراشون برم بکنم زمین گیره بو جیش ادمو خفه میکنه انقدر بو میده خونشون خیلی کاراشون کردم ولی الان نمیتونم حامله ام جونم ندارم کار خودم میمونه هی تیکه میپرونه نیش میزته ادمو با زبونش

حالا که بارداری و شرایطتت اینجوره حرص نخور میگذره این رورا ...با حرص خوردن به خودت بچت اسیب میرسونی ...

خیلی غصمه بچم بردم بیرون خدا شاهده پام نمی اومد سمت خونه انقدر نشستم گریه کردم ک اخه من از اول قناعت کردم محردی هم اینجور بودم همش فکر فردا همش انتظار تا کی سختیا فقط برا منه بدبخته

چندساله اینجا هستی... ببین بیرون هم اجاره نشین بودی خدا تومن باید اجاره میدادی به این دید بهش نگاه ک ...

۷ سال خسته شدم الانم حاملم بیشتر حساسم

همش توقع داره کاراشون برم بکنم زمین گیره بو جیش ادمو خفه میکنه انقدر بو میده خونشون خیلی کاراشون کرد ...

خب الان که زمین گیره شما برید از اینجا کی مواظبشون میشه؟و این که پول دارید یه جا اجاره کنید؟

خب الان که زمین گیره شما برید از اینجا کی مواظبشون میشه؟و این که پول دارید یه جا اجاره کنید؟

ن اجاره نمیتونیم همه پول از بین میبره همسرم میده صاحب خونه فقط باید بخریم ک اونم باید منتظر بمونیم زمین ب قیمت بخوره زمینمون اینده داره

2810