2777
2789
عنوان

نا امید نشو

16154 بازدید | 1870 پست

دعاهای شما،

دیوارهای زندان غیبت را خراب می کند💐✨

هر شیعه و جمعی که دست به دعا بر میدارندو برای فرج آن حضرت دعا می کنند؛ 

هر اشکی که در فراق آن حضرت از چشمی می ریزد و یا هر دعای ندبه ای که با سوز و 

گداز خوانده می شود، 

☀️همه اینها در فرج امام عصر مؤثر است.

با دعاهای شما دیوارهای زیادی از زندان غیبت برداشته می شود

👈با هر دعا و درخواستی که مردم برای فرج 🌄می کنند، قدمی به ظهور👣 نزدیک می شویم.

به همین دلیل است که به ما امر کرده اند،

برای فرج دعا کنید. 🤲

🕋 پس تا لحظه آخر که به حضرتش اجازه داده می شود که پشت به خانه کعبه بزند و 

صدا بزند "یا اهل العالم انا امامکم المنتظر"

👈 نا امید نشوید و دعا کنید 

که "انک سمیع الدعا" خدا دعاهای شما را می شنود.

🍁🍂به همین منظور ختم صلوات داریم برای فرج بابای مهربونمون (پست بعد) لطفا تعداد بفرمایید.

🦋با نوشتن اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  یا گذاشتن مطلب مهدوی درثواب تاپیک شریک باشیم.🌱

✨اگر دوست دارین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم😘

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

از خواص دعـ.🤲ـا به حضرت صاحب الزمان👌

حضرت صاحب الزمان علیه السلام در حق دعا کننده دعا میکند، زیرا ایشان خانواده ی کریمی هستند که پیش خود چیزی را نگه نمیدارن ..

🌹شفاعت آن حضرت در امور دنیا وآخرت شامل حال ما میشه ان شاء الله ...

🌹عاقبت خودمون و خانوادمون ختم بخیر میشه .... 

🌹در امر ظهور مولا شریک میشیم در حد توان مون...

خانما و عزیزان مهدوی ختم ۱۴۰۰۰ صلوات به نیت تعجیل در امر فرج و سلامتی حضرت داریم اگر تمایل به شرکت دارید این پست رو لایک بفرماید 🥰❣️و داخل همین تاپیک اعلام کنید ⏰

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

✍در دعای ندبه می‌گوییم:

«هَلْ إِلَيْكَ يَا ابْنَ أَحْمَدَ سَبِيلٌ فَتُلْقَى»

آیا به‌سوی شما راهی هست؟

می‌فرمایند: بله.

رب، پرورش‌دهنده و تربیت‌کننده‌ی ما امام زمان  ارواحنافداه است، 

آدرسش مشخص است، برصراط مستقیم است.

🔍اگر شما می‌خواهید به امام زمانتان برسید، باید مسیر زندگی‌تان را تنظیم کنید،

در صراط مستقیم بیندازید و در این مسیر حرکت کنید.🌻

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💢 انتظار فرج واجب است.⏳️

❤️ امام صادق (ع) به اصحاب خود فرمودند:

آیا شما را خبر ندهم از چیزی که خداوند هیچ 
عملی را از بندگان بدون آن نمی‌پذیرد?

⚘️ شهادت به وحدانیّت خدا،
رسالت و بندگی حضرت مُحَمَّـدٍ ﷺ
اعتراف به آنچه خداوند امر فرموده،
اعتقاد به ولایت ما، 
بیزاری از دشمنان ما،
تسلیم در برابر امامان،
پارسایی، تلاش، 
آرامش و اطمینان،
+ و انتظار قائم علیه‌السّلام  ⚘️

❤️سپس فرمودند:
🌿 برای ما دولتی هست که خداوند هر وقت بخواهد، آن را می‌آورد..
هر که می‌خواهد از اصحاب قائم باشد، 
پس منتظر باشد، و در حالیکه منتظر است با 
پرهیزگاری و اخلاق نیکو رفتار کند...🌿
(الغیبة _نعمانی، باب ۱۱، ح ۱۶)
⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

🔴 در روز قیامت از ما سوال خواهد شد

برای مهدی فاطمه (عج)در عصر خودت چه کردی؟

تو کجا بودی؟

چون عصر

⬅️عصر مهدی صاحب الزمان (عج) است➡️

در آخرالزمان همه هلاک می شوند🔥،

مگر کسانی که برای تعجیل در فرج 

امام زمان (عج) دعا کنند..🤲

✨در روایتی حضرت امام حسن عسکری (ع)

می فرمایند:

«کسی در آخرالزّمان از هلاکت و نابودی نجات پیدا نمی کند، مگر این که خداوند او را به دعا برای تعجیل فرج و ظهور موفق بگرداند.»

📚بحار الانوار، ج۱۰۲،

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

سلام_امام_زمــ💞ــانم

🥀 روزهای عمرمان چه پرشتاب گذشت ...

بی آنکه بدانیم و بفهمیم ،

روزها و شب هایمان ... هفته و ماهمان ...

فصل و سالمان طی شد ...

گرد پیری بر صورتمان نشست و در تمامی

این عبورها ...👇

🌹خوش آن دمی که در هوای شما گذشت ...  

خوش آن اوقاتی که معطر به نام و یادتان بود..

خوش آن لحظه هایی که بیقرارتان بودیم ...

... باقی همه بی حاصلی و بی‌خبری بود .....

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

به دوران قبل از ظهور «دوران حیرت» گفته می‌شود!

آنقدر حملات شیاطین نزدیک می‌شود که انسان صبح مومن از خانه خارج شده و کافر برمی‌گردد!

https://uupload.ir/view/دوران_حیرت_ujx.mp3/

🚨 خودتان را برای مقابله با شیاطین در «دوران حیرت» آماده کنید!🔥

استاد_شجاعی | استاد_عالی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🔸رمز نجات ...👌

🔻امام صادق علیه‌السلام:

کسانی اهل نجات‌اند که ظهور را نزدیک بدانند 

و برای تعجیل آن دعا کنند.

📚 الغيبة للنعماني، ص۱۹۶.

👈علامه مجلسی در شرح کلمه «مقرِّبون» می‌نویسد:

یعنی کسانی که می‌گویند:

فرج نزدیک است 

و به نزدیک بودن ظهور امیدوارند 

یا برای نزدیک شدن ظهور دعا می‌کنند.

📚بحارالأنوار، ج‏۵۲، ص۱۳۸

✅ فرزندانمان را

با وجود حضرت_ولیعصر(عج)

در همین دوران خردسالی، کودکی و نوجوانی مأنوس و آشنا کنیم.

🍁🍂-به کودک فرصت دهید تا درباره احساس خود نسبت به امام زمان علیه السلام صحبت کند. 🥰😍

این هم قصه شبانه بچه های یاوران مهدی 🥰🌿

این داستان

«جوخه عسل »

قسمت سوم 👇🏻

https://uupload.ir/view/4_5924929156021224193_xvth.mp3/

قسمت چهارم 👇🏻

https://uupload.ir/view/4_5985486300814246603_jnk.mp3/

با زدن روی این هشتک میتونید قصه های بیشتری رو ببینید👇🏻😍

کارخونه_قصه‌_ها#  

مهدی_یار_کوچک#  

👼🏻 کانال واحد کودک مؤسسه مصاف (قندِعسل)

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🤲همگی باهم دعای سلامتی مولاصاحب الزمان عجل الله رابخوانیم

بسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن

صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی

هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ

وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ

دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ

طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا”

🌹سلامتی وتعجیل درفرج امام زمان عجل الله  صلوات بفرست🌹

‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‌‌‌

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

گاهی کسانی میگن:

" امکان نداره کسی بیشتر از هزار سال عمر کند.⁉️"

این در حالیه که عمر طولانی انسان، امری خلاف عقل نیست.

امروزه دانشمندا ثابت کردن که اگه اختلالات و آسیب هایی که به انسان میرسد و سبب کاهش عمر میشود رفع بشه انسان عمری طولانی خواهد داشت.

از طرفی میدانیم که محکم ترین دلیل بر امکان چیزی واقع شدن آن در گذشته است.

با نگاه به تاریخ روایات و قرآن خواهیم دید که افراد زیادی در طول تاریخ عمرهای طولانی داشته اند؛

مثل حضرت نوح، لقمان حكيم .....

مسلمانان به نزول حضرت عیسی در آخر الزمان ایمان دارند و او را زنده میدانند.

منبع : آیات ۱۵۷ و ۱۵۸ سوره ی نساء

این یعنی حضرت عیسی هم اکنون ۶۰۰ تا ۷۰۰ سال بزرگ تر از امام زمان است.

در پایان باید گفت عمر طولانی میتواند با معجزه نیز رخ دهد.

در قرآن اینگونه به این امر اشاره شده است اگر او (یونس) از تسبیح کنندگان نبود تا روز قیامت در شکم ماهی می ماند.

منبع : آیات ۱۴۳ و ۱۴۴ سوره ی صافات

پس خدایی که قادر است حضرت یونس را تا روز قیامت در شکم ماهی زنده نگه دارد توانایی دارد که عمر امام زمان را نیز طولانی کند.

پرسش_و_پاسخ_مهدوی#  

انتظار فرج این نیست

که فقط بشینیم دعا کنیم که حضرت بیاید✖️

بلکه کنار اون دعا باید گوش به زنگ بود

و حرکتی هم کرد تا انتظار به پایان برسد ✔️

همانطور که بنی اسراییل با مقاومت کردنشان حضرت موسی (ع) را آوردند.✨️

شما هم با مقاومت و استقامت کردنتون امام زمان (عج) را بیاورید✨️

📑آیت‌الله بهجت می فرمودند:

بهترین کار برای به هلاکت نیفتادن در آخرالزّمان ،

دعای فرج امام زمان(ع) است ؛ 

البته دعایی که در همه اعمال ما اثر بگذارد

قطعاً اگر کسانی در دعا جدّی و راستگو باشند ،

مبصراتی  (دیدنی هایی) خواهند داشت.

باید دعا را با شرایط آن خواند

و«توبه از گناهان» از جملة شرایط دعا است.✨

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓