2777
2789
عنوان

اسم آرکا قشنگه

126 بازدید | 18 پست

آرکا کلمه ترکی هست به معنی پشتگرمی،پشتیبان،پناه

در ترکی اذربایجانی آرخا میگن.

❌️اسم کردی نیست و اون آرگا هست که کردی و معنیش اتشکده نمیدونم دی ماه هست❌️

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید یاد نوحه آرخا بلیم ابلفضل افتادم

من مذهبی نیستم ولی آرخا قشنگتر از ابوالفضله

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

قشنگه کوتاه خوش آوا

از عربی داریم میریم ترکی اسم فارسی بهتر نی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
خودم ترکمارکان قشنگ تر نیست؟

نه شبیه ارکان عربی هست و زیاده این اسم.

ارکان معنی ترکیش پهلوانه؟

قشنگه کوتاه خوش آوااز عربی داریم میریم ترکی اسم فارسی بهتر نی

من فارس نیستم که.حتی فامیلی بچمم ترکی هست 😁

قشنگه کوتاه خوش آوااز عربی داریم میریم ترکی اسم فارسی بهتر نی

توی کشور ما هم عرب داریم هم فارس هم ترک هم کرد هم لر

پس عجیب نیست که اسم ها ریشه ای از این زبان ها و لهجه ها داشته باشه

عاشق امام زمانم❤
2810