2777
2789
عنوان

لاغری شکم و نکات ان تجربه من

225 بازدید | 17 پست

خانومایی ک درحال لاغری هستین

من خودم این تمرینات انجام دادم نتیجش گرفتم

دراز نشست 

پروانه 

طناب زدن

زیرشکم پاجمع

کرانج

کرانچ دوچرخه

ب عنوان مثال اگه صبح طناب ۱۰۰ تازدین ظهر هم ۱۰۰ تا عصر ۱۰۰ شب ۱۰۰ تا 

این ورزشا عالین سوال داشتین من جواب میدم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

به تغذیه هم مربوطه من بدنسازی میرم یک روز درمیون با رژیم فسینگ و حذف کربوهیدرات و خوردن پروتیین کافی هر جلسه که میرم باشگاه ۵۰۰ گرم کم کردم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به تغذیه هم مربوطه من بدنسازی میرم یک روز درمیون با رژیم فسینگ و حذف کربوهیدرات و خوردن پروتیین کافی ...

بله دیگه تغذیه هم مربوط

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
تغذیه چی؟

شیرینی و سرخ کردنی حذف کنید حتما روزی ۸ لیوان اب بخورین

سالا بخورین 

تقسیم وعده غذای کن

کالریت کنترل کن

غذاهای پروتئین دار مصرف کن

قبل ساعت ۸ شامت بخور

میشه یکم با جزئیات بیشتری بگید؟دقیقا چطوری غذا میخورید؟

قند و نون و برنج و سیب زمینی رو حذف کردم

بجای نون جایگزین استفاده میکنم دوتا از صبحانه های قبل باشگاهم اینه تخم مرغ ابپز رو زرده ش رو درمیارم توی گودیش کره بادوم زمینی و شیره و ارده و گردو میریزم میخورم مثل نون با سه تا سفیده و این مخلفات تا ظهری سیر میشم کامل

یا سیب رو نازک برش میدم روش کره بادوم زمینی و عسل میریزم

ناهارم کاهو و کلم و کلم بروکلی و سینه مرغ میخورم اکثر مواقع یا برای تنوع عدسی با ماش میخورم یا لوبیا و قارچ

اسموتی هویج و کرفس و سیب گلاب

شبا هم لوبیا سبز یا میوه میخورم از ساعت هشت شب به بعدم هیچی نمیخورم

روزای زوج هم تمرینم حدودا سنگینه ۱/۵ ورزش میکنم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

گوشت قرمزم حتما توی برنامه هات بذار مولتی ویتامینم حتما بخور

سرخ کردنی شیرینی نوشیدنی قندی کلا حذف کن

پروتیینی مصرف کن

کالریت کنترل کن

مثلا توی روز چند کالری بخورم؟

خیلی کم ن اون قدر کم ن اوقدر زیاد میوه زیاد بخور

سالاد بخور

من بهت پیشنهاد میکنم دمنوش اویشن یا گل گاو زبان هم بخوری

چرا هم سرحال تر میشی هم انرژی ک رفته برمیگردونه ک نخوای برا بزگشت انرژیت ب نوشیدنی قندی اکتفا کنی

2810