2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 238 پست
شما میدونی ی موی سگ اگه خورده بشه ناباروری میاره ینی شما سگ رو از انسان بالاتر میدونی؟؟؟؟؟و چون سگه ...

منم حیوون دوست ندارم بیاد خونم 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
خودم سگ دارم و خونه کسی نمیبرمشولی مهمون شما خیلی با شعور بوده زنگ زده اجازه گرفته، شما قدرت «نه گفت ...

بالاخره کثیفه دیگه چون بو نمیده باید بشاشه ب کل زندگی طرف 😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش رک بگو سگت رو نیارحالا کسی که سگ داره نجس و کثیف شد بقول یه نفر میگف طرف پوشک بچشو تو سینگ عوض م ...

مگه من پوشک بچمو تو سینگ عوض کردم من اصلا بچه پوشکی ندارم اشتب گرفتی فک کنم دیگه بعضیا خوششون نمیاد زوریه مگه😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
2805
مگه من پوشک بچمو تو سینگ عوض کردم من اصلا بچه پوشکی ندارم اشتب گرفتی فک کنم دیگه بعضیا خوششون نمیاد ...

یادت نی😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش رک بگو سگت رو نیارحالا کسی که سگ داره نجس و کثیف شد بقول یه نفر میگف طرف پوشک بچشو تو سینگ عوض م ...

یه جایی هم برا ما که ک....مون تو سینک نمیشوریم بزارین خب😁😂😂

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
یادت نی😂

وااااا میگم اشتب گرفتی چرا تهمت میزنی حالت خوبه😐😐😐

بالاخره کثیفه دیگه چون بو نمیده باید بشاشه ب کل زندگی طرف 😐😐😐

شما هر جا بچه خودتو می‌بری دستشویی می‌کنه تو زندگی میزبان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سگ از بچه بیشتر و بهتر تربیت میشه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
مگه من پوشک بچمو تو سینگ عوض کردم من اصلا بچه پوشکی ندارم اشتب گرفتی فک کنم دیگه بعضیا خوششون نمیاد ...

مثال بود ، کار تو خیلی بد تره واقعا

بجا اینکه انقدر حرص بخوری زنگ بزن کنسل کن

اگه طرف میدونس مطمئن باش خودش پاشم نمیذاشت خونت 

شما هر جا بچه خودتو می‌بری دستشویی می‌کنه تو زندگی میزبان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سگ از بچه بیشتر و بهتر تربیت میشه

منو شما اصلا تفاهم نداریم چون من عقاید شمارو قبول ندارم ک بچه و سگ رو یکی میدونی باهم بهتره ادامه ندیم عزیزم😐

وااااا میگم اشتب گرفتی چرا تهمت میزنی حالت خوبه😐😐😐

من نبودم گفتم ک 

آها همونی که برا رابطه گفتن پز دادی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثال بود ، کار تو خیلی بد تره واقعابجا اینکه انقدر حرص بخوری زنگ بزن کنسل کناگه طرف میدونس مطمئن باش ...

چ بهتر ک نیاد والا خونه زندگیم بخاطر چ س مثقال سگ ب گ ه کشیده بشه 😐😐

2810