2777
2789

درحالی که اصلا اینطور نیست. چون یه مدت نشستم همه حرکاتشونو زیر نظر گرفتم. بدون هیچ حرفی، نگاه کردم.مامانم بیشتر با خواهرم حرف میزنه

هر موقع من بیام، سریع پا میشه بره کاراش رو بکنه اما وقتی اتاقم می‌شنوم مدام با خواهرم میشینند درباره این و اون حرف میزنند. 

پول تو جیبی خواهرم بیشتره، با اینکه ازم بزرگتره اما الان هر دوتامون خونه هستیم و شرایط یکسان داریم. یعنی طوری نیست بگیم می‌ره بیرون، برای همین خیلی نیاز داره. 

هر موقع ابجیم غذایی هوس کنه، سریع پا میشه درست می‌کنه یا حتی بابامو می‌فرسته براش غذا بگیره اما از من حتی نظر نمیپرسه. اگه بپرسه هم دعوا راه میندازه و میگه مفت خورید و درست نمیکنم و یک ادعا و انتظاراتی دارید ازم. 

همین هفته دو روز، نرفتم پیش مامانم. گفتم بزار فقط تو اتاق باشم ببینم چی میشه. باورتون میشه دو روزه فقط موقع دستشویی رفتن و غذا آوردن تو اتاقم میبینمش. نه ازم چیزی می‌پرسه و نه میاد اتاقم. سرش درگیر خودش و ابجیم. 

بعد میگید به یه اندازه مارو دوست دارن؟ من واقعا سر در نمیارم این چه محبتی هست که ازش حرف میزنید؟

حتی تماس هاشو چک کردم. منو به اسم ذخیره کرده و ابجیم رو  با اسم + جان سیو کرده.

واقعا چی بگم دیگه.بچه مورد علاقه مامانم نیستم با اینکه من اون بچه آرومه و خوبه هستم

این کاربری دست چندین نفر است.

خب این یه حقیقته مامانا بین بچهاشون فرق میذارن

مامان منم داداشمو بیشتر دوست داره 

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کامل نخوندم ولی منم این تفاوت گذاشتنو قشنگ احساس کردم تو رفتار مامانم اولا گله میکردم ناراحت میشدم گریه میکردم حتی خود مامانمم گریه میکرد بعد نشستم یکم فک کردم دیدم خب خواهرمو بیشتر دوس داره اون واسش عزیزترع حس بهتری بهش میده منم دیگ ب جای زور زدن الکی خودمو کنار کشیدم همین ک حس مادرانه بهم داره دوسم داره کافیه من نمیتونم ک واسه احساساتش تصمیم بگیرم

مامانم شوهرش و خواهرم و خانوادشو از من بیشتر دوست داره . مثلا الان اگر بهش زنگ بزنن دخترت مرد فقط گریه میکنه اما اگر بگن داداشت مرد خودشو تا مرز مردن میکشه.... این رو خیلی وقته فهمیدم و همین حس متقابل رو بهش دارم چون محبت باید تقابلی باشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مامان بابای من هیچوقت فرق نذاشتن هیچوقت

بابا ها اره ولی مامانا بعضیاشون اینجورین کلا با دختر لج میکنن انگار

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
نه اینجا ازین چیزها نداریم

الهی شکر

دقیقا مادر منم برای منو خواهرم همینه. 

از بچگی منو زد و شکنجه کرد و نفرین...

اما عاشق اون. چققققققدر بهش اهمیت داد نازشو کشید احترامشو داره. روشون تو رو هم بازه دقیقا مثل دو تا دوست فابریکن‌ . چقدر براش دعا میکنه بهترینهارو میخاد. با اینکه اون ازدواج کرده دوتا بچه داره. دو تا خونه داره‌ دوتا ماشین داره‌ . اما مامانم اب میخاد بخوره اول برا اون میزاره‌‌.‌

اما برا من همیشه میگه الهی بدبختیتو ببینم و دید من پیر دختر شدم به هیچ چیزی هم نرسیدم. .

من همیشه پرستارشم. کلفتشم. براش هروز هروز چیز میخرم. هر کاری داره هر چی میخاد از من میخاد!!!!  

و اما خواهرم سگ محلش میکنه!!!!!! 

اما اون عشق 

من نفرت

منکه عمرم به تباهی گذشت. 

اما الهی هیچ دختری مثل من متولد نشه

اینکه فرزند مورد علاقه نباشی خیلی سخته و دلت میشکنه ..ولی نباید روش زوم کنی....شما هم برای خودت هدف های بزرگ تعیین کن و برای موفقیت تلاش کن ...اینجوری فکرت مشغول اهداف مثبت میشه و موفقیت کسب میکنی و کمتر هم غصه میخوری

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️