2777
2789

همین الان دو سال کاردانی خوندم ، بهمن میرم برای کارشناسی 

تا کنکور بدم 21 سالم میشه .. همش حس میکنم دیره 

ولی دلم میخواست یه دانشگاه خیلی خوب درس بخونم 

دو دلم ، نمیدونم چیکار کنم .. اعصابم کلی بهم ریخته 

اگه الان برم کارشناسی نا پیوسته بخونم 23 سالگی نهایت تموم میکنم 

ولی اگه دوباره از اول بخونم تا 25 سالگی طول میکشه .. 

نمیدونم صبر کنم یه دفعه ای برای ارشد کنکور بدم و برم یه دانشگاه خوب 

خانواده میگن کنکور نده ، 2 سال عمرت هدر میره .. خودمم موندم 

همش حس میکنم خیلی دیره 

از اولش یه دانشگاه خوب قبول شده بودم .. بابام نذاشت برم 

عزیزم منم ۲۱سالمه امسال انشاءالله میخوام دبیری الهیات قبول شم

اگر شغلی که دوست داری دراینده بگیری ارزشش رو داره بشین بخون 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم منم ۲۱سالمه امسال انشاءالله میخوام دبیری الهیات قبول شماگر شغلی که دوست داری دراینده بگیری ارز ...

انشاءالله که قبول میشید ❤️ 

نمیدونم والا 

خودمم موندم .. خیلی تصمیم گیری برام سخت شده 

آغاز جوانی از ۲۰ سالگی شروع میشود. برخی محققان معتقدند ابتدای جوانی ۲۰ یا ۲۱ سالگی و پایان آن بعد از ۴۵ سالگی است اما بعضی از محققان میگویند آغاز جوانی از ۲۰ سالگی و پایان آن میتواند حتی ۶۰ سالگی باشد....

یه تاپیک رندوم نینی سایت: ۲۰ سالگی دیره😭😭☠

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

آغاز جوانی از ۲۰ سالگی شروع میشود. برخی محققان معتقدند ابتدای جوانی ۲۰ یا ۲۱ سالگی و پایان آن بعد از ...

همش تقصیر اطرافیانه 😅🥲 آدم و نا امید میکنن 

همش میگن ول کن 

مامانم که همش میگه دو سال عمرت هدر میره و .. کلافه ام کردن 

عزیزم من کارشناسی مدیریت خوندم،،بعدش فهمیدم خیلی اشتباه کردم من ادم این رشته نبودم ودر خودم میدیدم که توانایی دارم که رشته خیلی بهترودانشگاه بهتری بخونم..یادمه۲۴سالم بودکه به این نتیجه رسیدم،،گفتم دوسال بکوب میخونم برارشته دلخواهم که پزشکی بود،،،بعدهی جمع وتفریق میکردم که ارهههه توتابخونی وتاقبول بشی وفارغ التحصیل بشی میشه۳۳ساااااالت دیگه به چه دردی میخوره،،اینقددلسردشدم که بیخیال همچی شدم،،،الان ۳۸سالمه،،اگه اونقدبخاطرسن خودموعذاب نداده بودوامیدموازدست نداده بودم الان یه خانم دکترجوان ۳۸ساله بودم ،،نه یه خانم باتحصیلات کارشناسی وبیکار،،درضمن الانم خیلی جوونم،،فکرکن شماکه هنوزاصلاسنی نداری،،اشتباه من وامثال منوتکرارنکن

عزیزم من کارشناسی مدیریت خوندم،،بعدش فهمیدم خیلی اشتباه کردم من ادم این رشته نبودم ودر خودم میدیدم ک ...

عزیزمم . انشاءالله هرچی اتفاق خوبه برات رقم بخوره ❤️🥺 ممنون از پیامت ..

همش تقصیر اطرافیانه 😅🥲 آدم و نا امید میکنن همش میگن ول کن مامانم که همش میگه دو سال عمرت هدر میره ...

ولشون کن😊 از یه در گوش بده از در دیگه بدرود😄🫂❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

همش تقصیر اطرافیانه 😅🥲 آدم و نا امید میکنن همش میگن ول کن مامانم که همش میگه دو سال عمرت هدر میره ...

اتفاقاکسی که دوسال یاچهارسال تحصیلات دانشگاهی داره خیلی خیلی تواناتره،،چون کلی درسای سنگین دانشگاه خونده ودرسای دبیرستان دیگه اونقدبراش سنگین نیست وراحتترقبول میشه برارشته دلخواهش،،این دوسال جرقه وپیش نیازه نه سالای هدر رفته وغیرمفید

2810