سلام پسرم یک سالشه با خاله هاش و باباش که بازی میکرده اپنا میگفتن یک دو سه و بعد دست میزدن
الان وقتی میگی یک دو نیم زبونه میگه سه و دست میزنه
یه جایی خونده بودم اگه بچه با شمردن زبون باز کنه نشونه بیش فعالیه میشه نشونه های دیگه رو هم بگین خیلی نگرانم
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
شوهرم درساش خیلی خوب بوده و نمونه درس میخونده اما من چون اونو خونده بودم فک میکنم از بیش فعالیه
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
چه امضاییآفرین به این ارادهدر مورد بیش فعالی هم فعلا زوده برا قضاوت
من خودم این امضارو دیدم و انگیزم بیشتر همین امضا بود و لاغر شدم و گذاشتم امضام شاید برای یک نفر دیگ تاثیر گذار باشع
الان فقط به یه انگیزه نیاز دارم که کارمو ادامه بدم و ول نکنم
عجب .... البته من هم بدتر شما هستم ولی هرگز این دلیل نیست مطمئن باش. خودم هم چند روز پیش دخترم که زود راه افتاده بردم دکتر که ببینن راه رفتنش مشکل نداره از اون روز بچم مریض شده از اشتها افتاده زجر کشید ................ اخه یکی نیست بگه اینقدر ناشکری نکن .......... انشالله خوشبختیشو ببینی ........ بچه باهوشیه ........
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️