2777
2789

سلام دوستان من حامله شدم بعد از ۴ماه پاکی شوهرم ک اعتیاد ب شیشیه داشت و هزار بدبختی ک کشیدم ولی افسردگی حین بارداری گرفتم و همه سرزنشم میکردم ۱ پسر دارم ۸ سالشه .تصمیم گرفتم سقط کنم دلیل اصلی هم نداشتن توانایی روحی و جسمی و آینده نامعلوم با شوهرم بود الان عذاب وجدان دارم همش بهش فکر میکنم یه چیزی بگید چرا همیشه زندگی من باید پر از مشگل باشه الان باورم نمیشه من بودم سقط کردم ۸ هفته بود قلبم داشت😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خدا به دلت آرامش بده عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

هیچوقت گناه رو جایی بجز بغل خدا اعتراف نکن 

تا وقتیگناهی نکردیم شیطان میاد میگه ای بابا کارت درسته انجام بده چیزی نمیشه 

وقتی مرتکب میشیم حالا مدام اونکارو میزنه تو سرمون تا نتونیم توبه کنیم و نتونیم جبران کنیم 

من پیشنهادم اینه که یه نذری کن برای خودت 

و یه خیری به دیگران برسون به نیت اون بچه ی سقط شده تا ببخشدت 

و از خدا هم بخواه کمکت کنه 

دیه و اینها رو هم باید از دفتر مرجعت بپرسی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

عزیزم کارت ک اشتباه بوده ولی خب تا حدودی حقم داشتی با شوهر شیشه و اینده نامعلوم شاید هر کس دیگه ام جای تو بود این اشتباه و میکرد الانم کاریه ک شده توبه کن سعی کن شوهرتو ترک بدی حداقل زندگی خوبی برای پسرت فراهم کنی ب بزرگی خدا ایمان داشته باش

میدونم الان میریزن سرم

ولی اینده بچه خیلی مهمه و خرجی که براش باید بشه 

قسمت نبوده عزیزم مثل قدیم هم‌نیست که همه باید  بچه دار میشدن

زمونه عوض شده همین پسرت که هشت سالشه خوبه  خداحفظش کنه 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

میدونم الان میریزن سرمولی اینده بچه خیلی مهمه و خرجی که براش باید بشه قسمت نبوده عزیزم مثل قدیم هم‌ن ...

علت اصلی شوهرم لود هر چند الان ترک کرده ولی خودش میگفت بچه نمیخواد احساس کردم از خودش مطمعن نیست .بخدا پسرم خیلی سختی کشید نخواستم دوباره این اتفاق برا کسی دیگه بیافته

علت اصلی شوهرم لود هر چند الان ترک کرده ولی خودش میگفت بچه نمیخواد احساس کردم از خودش مطمعن نیست .بخ ...

میفهممت عزیزم 

اشکالی نداره

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم