2777
2789

همین الان برو آزمایش بده

بعد با جواب آزمایشت برو دکتر

اون خودش واسه عفونت دارو میده

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
الان جواب میده ازمایش؟آخه من بارداری اولم بعد ۱۲ روز رفتم آزمایش دادم

آره تست بارداری مثبت باشه اونم مثبته

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ببین راجع بارداریت هیچ نظری ندارمولی بدون من چند سال درگیر عفونت بودماز وقتی لباس زیر نپوشیدم دیگه خ ...

معذرت میخوام یه سوال

موقعی ک لباس زیر میپوشیدین ترشحات هم زیاد بود؟ و بعد نپوشیدن اونم قط شد خود ب خود؟ 

من واقعا خسته شدم ازش 🤦🏻‍♀️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
آره خیلی قطع شد بعدش

وای پس همش تقصیر این لباس زیر لامصبه🤦🏻‍♀️ 

مرسی🌷

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
ببین راجع بارداریت هیچ نظری ندارمولی بدون من چند سال درگیر عفونت بودماز وقتی لباس زیر نپوشیدم دیگه خ ...

واقعا لباس زیر عفونت میاره 

خدایا به بزرگیت قسم بهترینها رو برام رقم بزن 
ببین به خودی خود تقصیر این لباس زیر نیست ولی اکثرا چون تنگن و جنس پلاستیکی یه محیط فوق مرطوب و تاریک ...

اخه من یه روز درمیون لباس‌زیرو عوض میکنم

بخاطر ترشحات هم مجبورم پد روزانه یا دستمال بذارم وگرنه بقول شما فوق‌العاده مرطوب و چندش میشه

حتی زمانی که عفونت ندارمم همین وضعه

بخاطر تنبلی تخمدان رژیم غذاییم خیلی سالم و کم چربه شیرینیجات و فست فود و غیره اصلا مصرف ندارم ولی باز هی دچار عفونت میشم 

برا همین میگم تقصیر همین لباس زیره🙁