2777
2789
عنوان

برید گوگل مپ حرومزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 115 پست
و گلم اگه حکومت اون زمان خوب بوده حتی اکه تاثیر سطحی روی زندگی مردم میذاشت هیچوقت دست به انقلاب نمی ...

همین الانم تو ایران هیچی نداریم پولمون که بی ارزش ترینه امنیت ندارم بیشتر مردم تو فقرن درنتیجه وضعیت ایران اصلا قابل مقایسه نیست با بقیه کشورا.اون زمانم اگر انقلابی شد بخاطر این بود که مردم فکر میکردن قراره اوضاعشون بهتر شه ابشون مجانی شه برقشون مجانی شه که خب دیدیم چی شد

اینایی که نوشتن عربی باشه یا فارسی چیش به ما میرسه و بی تفاوتن خیلی بی غیرت هستن.در واقع نوعی دست درازی به دریا هست اول از دریا شروع میشه بعدش دست درازی به خشکی بعد به شهر ها و آخر سر دست درازی به خانه های بی غیرت ها فلسطینم اینجوری شد بعضی مردمش گفتن چی به ما میرسه الان خونه هاشون نابود شده.به خاطر همین باید برای بی غیرت ها مهم باشه چون ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینایی که نوشتن عربی باشه یا فارسی چیش به ما میرسه و بی تفاوتن خیلی بی غیرت هستن.در واقع نوعی دست در ...

فلسطین بخاطر مردمش خراب نشد ولی 

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند
پنجاه ساله ایران ویرانه.اینم روش ببرنش به درک.

هر چی میکشیم از امثال تو میکشیم به نام مخالفت با حکومت و سیاست های حاکم بی شرفی خودتونو هر لحظه ثابت میکنین از یه تیکه آشغال به دردنخورتر و پست ترین

تو خییییییییییییلی غلط میکنی که ببرنش به درک مگه ما میزاریم؟مگه ما مثل تو حروم نطفه ایم؟

چون نداری مایه از لاف سخن خاموش باااااااااااااش

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱خنده کن تا جای خون در من عسل جاری کنیبی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت•              نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

آدم حرومزادگی یه عده🐎رو میبینه حالش از زمین و آسمون بهم میخوره چطور یه عده میتونن انقدر کثافت باشن شعر "از خوک ها هم بعد از این حیرت نخواهم کرد دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید" رو در ذهن مجسم میکنن این آشغالا کاش زمین ایران دهن باز کنه این بی ریشه ها رو ببلعه تا نصف مشکلات ملت حل بشه لجنا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱خنده کن تا جای خون در من عسل جاری کنیبی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت•              نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
هر چی میکشیم از امثال تو میکشیم به نام مخالفت با حکومت و سیاست های حاکم بی شرفی خودتونو هر لحظه ثابت ...

چی میگی روانی بیشعور حرف دهنتو بفهم بی تربیت اگه گوهی از دستت برمیاد الان برو غلطی بکن.برو اون خلیج عربی پایین خلیج فارس تو گوگل مپو حذف کن.تو فقط لب و دهنی وگرنه هیچ گوهی نمیتونی بخوری باتوجه به ادبیات زشتت قشنگ مشخصه از کدوم دسته ای ازونایی که از نظرشون وضعیت کشور الان گل و بلبله و وقتی همه چی گرونه و هیچی نیست مردم باید برن با توکل شکمشونو سیر کنن همینقدر بیشعور و بی منطق.حروم نطفه هم خودتی و جد و ابادت معلوم نیست از زیر چه بته ای به عمل اومدی که اینجوری دهنت دریده و بی چاک و بسته تو اگه غیرت داشتی و اینجوری که الان تو مجازی پپر میزنی تو واقعیتم میزدی الان وضعیت مردم این نبود دلار 70 تومن نبود گوشت خدا تومن نبود

چی میگی روانی بیشعور حرف دهنتو بفهم بی تربیت اگه گوهی از دستت برمیاد الان برو غلطی بکن.برو اون خلیج ...

بکش کنار بزار باد بیاد بابا سگ امارات و عربستان شماهام آدم شدین واسه ما😂