شهرامون از هم 3ساعت فاصله داره و9 ماهه دوستیممن تا الان ندیدمش حضوری بعد میگه رستوران داریم و بابام ماشین خوب داره داداشم هم همینطور خواستم راست دروغشو معلوم کنم گفتم میشه عکس ماشینتون نشونم بدی ببینم از کدوم مدلاست اونم تو نت سرچ کرد مدلشو نشونم داد گفت مال ما شبیه اینه بعد امشب الکی گفتم فامیلمون تو شهر شما میخواد نذری کنه غذا برای چند نفر سفارش بده دوست داشتم پولش برای شما ها باشه ادرس دقیق بگو بهم من بگم بیان گفت ما فقط تو حوالی خودمون سفارشی میگیریم گفتم ایرادی نداره خودشون با ماشین میان میبرن گفت من درگیر میشم ازمون دانشگاه دارم بابام میگه بیا کمک سفارش تو هست بعد من بیخیال شدم بنظرتون اینا دروغه؟خب چرا دروغ میگه؟اینم بگم اصلا ظاهرش رو دوست نداشتم بعد چند ماع عکسشو نشونم داد و اصلا من تو شوک بودم اصلا ظاهرش خوب نبود ولی بازم من دوستش دارم نمیدونم چی کار کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دوست داشتن نیست. وابسته شدی. چند روز حرف نزنی از سرت میوفته.
حرفاشم همه دروغه وگرنه لازم نبود از نت عکس بگیره بلاخره یه عکس از یه گوشه ی ماشینشون تو گالریش بود
🕊️🤍آغوشتو به غیر من به روی هیچ کی باز نکن♥️منو از این دلخوشیها آرامشم جدا نکن 🤍من برای با تو بودن پر از عشق و خواهشم ♥️واسه کنارتو بودن به هر کجا پر میکشم🤍🕊️
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
هالا مواظب باش متاهل نباشه مال من بعد یکسال گندش دراومد متاهله ولی انقدر قشنگ دروغ میگفت من باور کردم مجرد وسرمایه داره
🕊️🤍آغوشتو به غیر من به روی هیچ کی باز نکن♥️منو از این دلخوشیها آرامشم جدا نکن 🤍من برای با تو بودن پر از عشق و خواهشم ♥️واسه کنارتو بودن به هر کجا پر میکشم🤍🕊️
بش میاد دروغ بگه اگر ن ی عکس فرستادن مگه چقدر کار داره
عکسی که فرساد یکم اتاقش معلوم بود اینجا به چند نفر نشون دادم عکسشو تو شخصی گفتن خونشون معلومه قدیمیه وبه پولدارا نمیخوره شب گفتم دوست دارم عکس اتاقتو ببینم گفت الان نامرتبه فردا میدم امروز باز بگم عکس چی شد؟؟خجالت میکشم بگم پاشو از ماشین بابات یا از خونتون عکس بده ولی بفهمم دروغ میگه نابود میشم چون دروغ خط قرمزمه
خب اینکه معلومه داره دری وری میگهچطور ندیده نشناخته عاشق میشین؟اصلا معنی کلمه ی عشق رو میدونید؟اینجو ...
پیر پسر خخخخخخخخخخخ😂😂😂😂😂🤦🏻♀️