2777
2789
عنوان

سقط جنین ده هفته ای تو بیمارستان

95 بازدید | 6 پست

سلام 

من تو ده هفته بچم ایست قلبی کرده

باید سقط کنم 

دکتر گفته تا شنبه تو خونه تلاش کن با دارو گیاهی شنبه نیوفتاد بیا بفرستمت بیمارستان با قرص سقط کنی

کسی تجربه ای داره؟

درد چقدر داره سقط اصلا چطوریه تو بیمارستان با قرص 

راهنماییم کنید. لطفا خیلی حالم بده 

بچم تو ده هفته سقط شد.برا مامان شدنم میشه دعا کنید

بهترین کار همون بیمارستان.

پرستار و ماما هست، حواسشون بهت هست.

تو لازم نیست کاری کنی.

بهت قرص میدن، میگه ۱ ساعت تکون نخور و دراز بکش.

بعد خونریزیت شروع میشه، اونموقع اتفاقا تو اتاق راه برو، تا در بیاد

گیاه عروسک پشت پرده خوبه عرق رازیانه و دم کرده‌ی زعفرون بخور جنین دو ماه و نیمه انقدر بزرگ نیس که درد زیادی بکشی بستگی به بدنت داره مثل یه پریود سنگینه 

این دم نوش هارو بعد سقط هم بخور بزار بقایا نمونه که کورتاژ نشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ده هفته بودم با قرص سقط کردم بیخودی بیمارستان نرو دکترا به خاطر پول فقط کورتاژ میکنن

قرص و که خوردی فقط گرمی جات بخور پشت سر هم و مدام طناب بزن ادای طناب زدن منظورمه فقط بپر بپر کن من اینقدر ادامه دادم تا سه روز نمیتونستم راه برو ولی گفتم باید سقط بشه ‌. بعد هم یه تیکه جزیی ازش موند که با پریود بعدی دفع شد 

2805

دردش از پریود یه ذره بیشتره ،قرص که دادن یه بطری آب بزار بقل دستت که نخوای از جات پاشی  برو زیر پتو بخواب ،اگه با قرص کامل دفع نشد کورتاژ میشی که اصلا اهمیت خواصی نداده کلا پنج دقیقه کارشه اون همه حرفی که راجب بد بودن کورتاژ میزنن همش چرت الکیه 

منم ۹ هفته توی خونه سقط کردم .. دردش همون نیم ساعت آخر که دیگه میخواد سقط بشه شدیده ولی بعد از سقط دیگه هیچ دردی نداری .. اگه تحمل درد رو داری توی خونه سقط کن‌. فقط کسی بیاد پیشت تنها نباشی . تخم شوید دم کن با نبات یه لیوان پُر بخور . با چیزای گرم دیگه . من ظهر خوردم.  ساعت ۱۲ شب سقط کردم.