2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 12439 بازدید | 133 پست
نه یه بیمارستان دیگه‌ست کلا این مدت بعد بلاکشم کرده تو اینستاهم یه مدت همو فالو داشتن الان ندارن

خب خداروشکر،پس مساله همون خسته شدنش از غر شنیدنه که با مشاور و عوض کردن رفتارت درست میشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

حتما یه مشاور خانواده برو بعدا پیشنهاد به همسرتم بده

میتونی آنلاین از سایت دکترتو یا سایت همکده مشاوره بگیری،حضوریم احتمالا بشه.

من اینو زیاد گفتم بهتون سعی کن ذهنت آزاد کنی بدون غم برای احیای زندگیت تلاش کن فکر کن خیییلی باهم خوبید نشون بده اون آدم قبل نیستی یه آدم سرزنده ای.

ولی شما که با ایشون قهر که نیستی هروقت دلت خواست برو بغلش کن و بهش محبت کن بخاطر عشق خودت امکان داره هیچ عکس عملیم نشون نده مگه بخاطر دل خودت اینکار کنی و منتظر واکنشش نباشی

از طرفی هم واقعا باید از مشاوره بپرسی ببینم الان باید محبت کنی یا نه بی توجه

همه اینجا برات انرژی مثبت میفرستیم امیدت از دست نده🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترس از دست دادنت رو نداره چون میدونه هستی

رو اعتماد به نفست کار کن   

شکر گزاری کن نماز بخون بخند از این جو افسرده بیا بیرون بذار ببینه چی شده عوض شدی بخاطر خودت عوض شو از این وابستگی افراطی بیا بیرون❤️ 

*الهی خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕
امروز نوبت کاشت مژه و رنگ مو گرفتم از این کارا دوست داره

چه خوب عزیزم 

روحیتم ببر بالا شاد و پر انرژی باش،غم نداشته باش اینا هم خیییلی مهمه وگرنه ظاهری که شما همه جوره زیبایید🌹

نمیدونم شاید خودمم حدس میزنم.ولی مثلا اون دختره رو بلاک کرده

حالا بد به دلت راه نده ولی بنظرم این شرایط آدمو بیشتر زجر میده.بهش بگو :(من به احترام تو چند روزه سکوت کردم که به استیبل نسبی روانی برسی  اما توام راضی نشو من تو این رنج باشم و باید باهم صحبت کنیم هرچند سخت...

بگو اگه پای کسی وسطه بگو 

شما خودت دندون پزشکی، درد یهوویی مثل کشیدن دندون به مراتب کمتر از یه درد مزمن طولانیه😑

این شرایط به این شکل دقیقا شبیه همون درده مزمن هست

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

به نظرم یه مدت بهتره نرید سمتشون منظورم اینه که عادی باشین اجازه بدین خودشون بیان سمتتون یه وقتایی هر چقدر تلاش کنی برای احیای رابطه بدتر میشه ،خودشون کم کم دلشون براتون تنگ میشه اینکه همش کنار همسرتون گریه میکنین فکر میکنم بدتر میکنه اوضاع رو‌ ،یه مدت بی خیال باشین و به شخص خودتون برسید و نشون بدین که دارید زندگیتون رو میکنید هر چقدر برید سمتشون شمارو پس میزنن تا اینکه خودشون کم کم حالشون بهتر بشه 

سلام عزیزم

میخوام یه نکته ای رو بگم که احتمالا خودتم میدونی ولی خب آدم تو شرایط بحرانی یا استرسی حتی بدیهی ترین چیزا ممکنه از ذهنش بپره

یه ویژگی که آقایون دارن اینه که زیاد از حد بهشون محبت کنی و بهشون بچسبی بدتر ازت دور میشن بجای اینکه خوششون بیاد از این محبت و توجه

ولی توی موقعیتی که شما داری، نمیگم باید کم محلی کنی تا حس بدست آوردن رو توی همسرت بیدار کنی، بلکه باید متعادل به همسرت محبت کنی، بیشتر با کارات و رفتارت و مقداری هم توی گفتارت، دیگه نه بیشتر

اینکه تصمیم گرفتی بری موهاتو رنگ کنی و... و گفتی همسرم اینکارارو دوس داره قدم مثبتی هست و بهترین کارو کردی، اما وقتی رفتی خونه و همسرت بود خیلی عادی رفتار کن، جوری نشون نده که منتظر واکنشش هستی، و ازش نپرس که چطور شدی چون حتی اگر خیلی زیبا شده باشی از رو لج یه حرف بی مربوط ممکنه بگن و رابطه رو سرد تر کنن

رفتی خونه با اعتماد بنفس و خنده رو باش(البته خودتو خیلیییی شاد نشون نده این چند وقت که فک کنه که این اتفاقات پیش اومده تو رابطتتون برات مهم نیس) فقط محبت کلامی داشته باش(البته نه خیلی غلیظ و شدید )و لبخند بزن بهش همین.

لباس های زیبا بپوش توی خونه، خیلیییی باز هم حالا نمیخواد باشه که بدتر بدش بیاد و فک کنه میخوای گولش بزنی و حس بد بگیره، اما لباس هایی بپوش که میدونی مورد علاقش هست.

دیگه در عمل بهش نشون بده محبتت رو، مثلا غذای مورد علاقشو برای شام درست کن، شامشو گرم نگه دار وقتی از سر کار میاد، براش معجون درست کن، براش میوه بیار، حواست به لباساش باشه(از لحاظ اتو داشتن و..) خلاصه خودت بهتر میدونی از لحاظ رفتاری چطوری حواست بهش باشه که خودشم دوس داره اون موارد رو، اما در عین حال بهش خیلی نچسب و گریه زاری هم نکن که بدتر و الکی از خودت دورش میکنی

عزیزم برات از ته دل آرزو میکنم همیشه خوشبخت باشی، از این اتفاق بگذری و زندگی شادی رو در کنار همسرتون تجربه کنین❤️

خودت باش! بقیه قبلا رزرو شده‌اند...
سلام عزیزممیخوام یه نکته ای رو بگم که احتمالا خودتم میدونی ولی خب آدم تو شرایط بحرانی یا استرسی حتی ...

چقدر جامع و کامل توضیح دادی❤️

@حرف_بی_صدا   لطفا این پیام رو چندبار بخون و انجام بده 🙏

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
منتظرم بیای بگی همه چیز اوکی شدمطمئنم که میشهگاهی یه تلنگرایی باعث میشن ادم بتونه خیلی چیزا رو بالان ...

ممنونم عزیزم ولی نه متاسفانه امشب حتی از دیشب به نظرم بدتر بود باهام.

سرش تو گوشی بود یه لحظه هم نگاهم نکرد

ممنونم عزیزم ولی نه متاسفانه امشب حتی از دیشب به نظرم بدتر بود باهام.سرش تو گوشی بود یه لحظه هم نگاه ...

نگران نباش 

بزار توی غار تنهایی خودش بمونه بلاخره بیرون میاد

این فرازو نشیب ها توی همه زندگی ها هست بخصوص دو سال اول زندگی مشترک.

من بااینکه از پشت صفحه گوشی فقط کلمات تایپ شدت رو میخونم ولی دوستت دارم عزیزم

امیدوارم بهترین پیش بیاد

مطمئن باش اوکی میشه.