2777
2789
عنوان

هورا پنجشنبه زایمان میکنممم 🥲🫥بلخره باردارا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 42 پست
ساییدیمون بابا😑🤦‍♀️

خب خوشحالم 🫥🫥شما مشکلی داری با خوشحالی من ؟ تاپیک میزنم با دوستام حرف میزنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من از ۷ بیدارم داداشم آلارم گذاشته بود ، خودش بیدار نشد من بیدار شدم 😑🥲

واسه چی سرکار میره؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب خوشحالم 🫥🫥شما مشکلی داری با خوشحالی من ؟ تاپیک میزنم با دوستام حرف میزنم

عزیزم ایشالا همیشه خوش باشی😐

ولی اصن عجیبه یکی تو این سن ،تجربه دومشم باشه و بیاد هر ثانیه همچین تاپیکایی الکی بزنه و از کاربرای مجرد یا ۱۹ ۲۰ ساله نظر بخاد😑

عزیزم ایشالا همیشه خوش باشی😐ولی اصن عجیبه یکی تو این سن ،تجربه دومشم باشه و بیاد هر ثانیه همچین تاپ ...

دوستامن 😑کجا مجردن؟ چند نفر مجردن الان دوستم یکیش ۲۴ سالشه ۲ تا بچه داره آنه هم که یدونه 

نظر چی خواستم ؟ تاپیکم خوشحالیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون که سرکارع این کوچیکه مثلا می‌خواسته درساشو بخونه 😂🤣 باز خوابید منه بیچاره خوابم سبکه

چندمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سلامتی عزیزم

خوش به حالت.

منم دعاکن به خیر و خوشی بگذره بارداریم

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

اسمش چیه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

ساییدیمون بابا😑🤦‍♀️

اتفاقا بارداری باید ناز کرد 

اختیار تاپیک خودشم نداره؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

باز اون کاربر انه۱۹ سالش بود از شما ک ۳۴ سالته کمتر شو مینداخت😐البته ببخشیدا منطوری ندارم .فقط عجیب ...

کجاش عجیبه براتون ؟؟؟؟ حوصلم سر میره با دوستام حرف میزنم آنه هم بخاطر همین حرفای شما از سایت رفت 

من ۳۳ سالمه 🥴🫥

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40