2777
2789
عنوان

همسایمون این موقع بیدارم کرده باتری به باتری کنه خدایا شعور 😑🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا چ اشکالی داشت کمک‌ میکردیمن کلا عاشق اینم ک ب بقیه کمک کنم شاید عجیب باشه ولی تو این موقعیت ها ...

نه آخه،گیرو گرفتاری فقط واسه بقیس، فکرنمیکنه یه روزی خودش محتاج خدا و بنده ی خدا میشه.اینا هم یه جور امتحانه دیگه،که خیلیامون توش رفوزه میشیم

خب عزیزم دوست ندارم من حساسم رو ماشین اینم که تعمیر کاره خودش یه کاری می‌کنه

خودت چی اومدی رفتی وسط بیابونی خیابونی جایی این مشکل برات پیش اومد دوست داری همه بگن دوست نداریم یا بیان کمکت کنن

باتری ب باتری ینی چی

ماشین طرف باطریش میخوابه یا باطریش خرابه یا ماشین برق دزدی داره بعد با دوتا سیم به باطری ماشین دیگه وصل میشه ماشین دوم کمی گاز میده تا باطری ماشین اول پر کنه و ماشینش روشن بشه 

نه آخه،گیرو گرفتاری فقط واسه بقیس، فکرنمیکنه یه روزی خودش محتاج خدا و بنده ی خدا میشه.اینا هم یه جور ...

اره واقعا از هر دستی بدی از همون دست هم‌ پس میگیری

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

خودت چی اومدی رفتی وسط بیابونی خیابونی جایی این مشکل برات پیش اومد دوست داری همه بگن دوست نداریم یا ...

خب اینجا بیابون نبود 🥴ماشین فامیل همین آقام پارسه و ساختمون بغلی هست 

حتما باید مزاحم ما میشد؟ 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
بگم چی اما با ماشین منم باطری به باطری کردن اتفتقی نیفتاده

میگم من یزدی نیستم ولی یزد زندگی میکنم اصلا برام تعجبه تا تو خیابون ماشینت خراب میشه صدنفر میریزن بدون اینکه بگی یا ازشون بخای میگن بیا باطری به باطری کن

ماشین طرف باطریش میخوابه یا باطریش خرابه یا ماشین برق دزدی داره بعد با دوتا سیم به باطری ماشین دیگه ...

همین !! 

والا من بودم میگفتم چ اشکالی داره باشه بنده خدا گرفتار بود 

کمکش میکردم عوضش خدا یه جای دیگه کمک من میکرد

خب اینجا بیابون نبود 🥴ماشین فامیل همین آقام پارسه و ساختمون بغلی هست حتما باید مزاحم ما میشد؟

خب بهش می گفتی من اهل کمک نیستم نه کسی باهامون کار داشته باشه نه ما با کسی کار داریم

خب بهش می گفتی من اهل کمک نیستم نه کسی باهامون کار داشته باشه نه ما با کسی کار داریم

زشت بود این‌طوری 

والا من کاری ندارم باهاشون 

این آقا رو هم اولین بار بود باهاش حرف میزدم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️