همیشه تو زندگی یکی هست از ما بهتر باشه، یکی که خوشگلتره، پولدار تره، سوادش بیشتره و ...
اگر ما رضایت درونی نداشته باشیم ، اگر بلد نباشیم خوبی ها و ویژگی های مثبت رو ببینیم، اگر بلد نباشیم با هر چی که داریم خوشحال باشیم... تموم این موارد بالایی میتونه حالمون رو بگیره.
مثلا من یه تحصیلکرده ببینم و حالم کل روز بد بشه، این نشون دهنده ضعف روانی منه. اینکه خودمو با همه خوبی ها ، داشته ها و دستاوردام نمیبینم و زوم کردم روی مسئله ای که راه موفقیت من، جاده زندگی من از اونجا نمیگذره.
چه اهمیتی داره مهمون عروسی من پنجاه نفر باشه، مال دوستم هزار نفر. اون تو بهترین تالار شهر باشه، من تو یه خونه مثل قدیما.
این سوال ویش میاد هدفمون چی هست؟ هدفمون مهونی بوده؟ کی از کی بهتره بوده؟ مسابقه بوده؟ بهر حال باید یچیزی این وسط باشه.
اگر هدفمون رشد بوده، عشق بوده، سازندگی بوده... پس مهم نیست با چه تشریفاتی، مهم خود ماجراست.
اگر یه روزی کسی پیدا شد که به جای برجسته کردن ارزشهای انسانی و معنوی ، دنبال بولد کردن زرق و برق و ... بود بدون اون آدم خلائی که در قلبش داره با هیچ چیزی پر نمیشه و اگر از داشتن بهترینا خوشحال بود لازم نداشت انرژیشو تلف کنه و دربارش صحبت کنه.