2777
2789
عنوان

توروخدا نگاه کنید ببینید دماغم کجه

305 بازدید | 38 پست

سلام یه ماهه عمل کردم نگاه کنید ببینید کجه؟ سوراخام قرینه نیس چون دیسک کمر دارم به پهلو هم خوابیدم ولی هر بار که بیدار که شدم به پهلوی مخالفش هم خوابیدم درحد نیم ساعت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکماهه ؟ باتوجه به اینک کلی ورم داره تا شش ماه ، مطمئنم بینیت فوق العاده قشنگ میشه 

این همش ورمه 

مشخصه خیلییی خوب میشه 

بینیت گوشتی بود ؟ یا استخونی

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
2805

به پهلو خابیدن کاری به سوراخ بینی نداره

من از یه هفته بعد عمل به پهلو خابیدم،هیچیمم نشد

البته باعث ورم یه طرفه میشه،احتمالا از ورمه که سوراخای بینیت متقارن دیده نمیشن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ورمش یه طرفه س؟ کدوم طرفش؟

یه طرفه نیست ببین دماغت الان داع داغ اصلا نمیتونی بگی کجه یا قرینه نیست سوراخاش ..من خودم ۲ ماه و نیم عمل کردم کلی ورم دارم اصلا روش نظر نه میگیرم نه فکرمیکنم راجع بهش ..فقط باید منتظر بمونی ..خیلی قشنگه بینی ات🌹😍 مبارکت باشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
نه سوراخاش زیاد برام مهم نیس میگم کج نشده باشه

کج نیست خیلیم قشنگه الکی حساس نشو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
یه طرفه نیست ببین دماغت الان داع داغ اصلا نمیتونی بگی کجه یا قرینه نیست سوراخاش ..من خودم ۲ ماه و نی ...

سلامت باشی عزیزم

اخه چون ب پهلو خوابیدم استرس دارم 

چون عوام میگن جاذبه باعث میشه کج بشه

سایتها نوشتن دلیل اینکه میگن ب پهلو نخوابید چون احتمالش هست با اطراف برخورد کنه و ضربه ببینه.من که به هیچی برخورد نکرده ولی حقیقتا اگه میخواستم ۶_۷ ساعت ب پشت بخوابم قطعا کمرم میشکست مجبور بودم ب پهلو هم بخوابم

بله یه ماههگوشتی بود تنها ترسم کج شدنشه

بینیت بشدت قشنگ میشه 

بااینهمه ورم فرمش مشخصه 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
2809