2777
2789
عنوان

خواهشا فقط دوستان مذهبی

543 بازدید | 70 پست

سلام دوستان 

من یه مشکلی پیدا کردم 

از دیشب دارم گریه میکنم 

پدربزرگ من ۹۵ سالشه و مریض و بسیار بداخم و بی منطق. واقعا قابل توصیف نیس.... من خیلی وقتها میرفتم شهرستان پیشش چون نمی خواستم به مادرم بی احترانی کنه میگفتم بذار خودم برم. ایندفعه که رفتم خیلی سخت گذشت. همونجا خواب دیدم که یه دندون لق و دردناک دارم که خودش کنده شد و افتاد روی خاک‌. توی خواب خیلی حس خوبی داشتم و وقتی بیدار شدم حس کردم  قراره از یه گرفتاری نجات پیدا کنم. بعد ازینکه اومدم تهران یه پرستار برای پدربزرگم پیدا شد بعد از مدتهااااا جست و جو. من خیلی خوشحال شدم فکر کردم تعبیر همون خوابه

تا اینکه شنیدم پدربزرگم قراره بیاد تهران. باز دوباره رفته بودم بیرون و خیرات پخش کردم که اینطور نشه و وقتی اومدم خونه مامانم داشت روی بلندگو با تلفن صحبت میکرد که فهمیدم پدربزرگم منصرف شده قرار نیس بیاد تهران‌

باز خیالم راحت شد

حالا دیشب یدفعه مامانم گفتن نه تنها قراره بیاد تهران بلکه پرستارشم مرخص کرده برای همیشه

نمی تونم اون حس وحشتناک رو توصیف کنم 

حس اینکه بهم دروغ گفته شده 

واقعا اشکم بند نمیاد

همه اش به اون خواب فکر میکنم 

و اون تلفن مامانم...

حس میکنم سر کار بودم 

نمیدونم منظور خدا ازین کارا چیه

تا حالا همچین تجربه ای داشتین

چطوری خودتونو آروم کردین؟

من حتی یه لحظه آروم نمیشم

بد اخلاقیشو رو این حساب بزار که تو پیری توان کار کردنشو از دست داده و از اینکه محتاج دیگران شده ناراحته

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

درک نمی‌کنم چرا از خانومای مذهبی کمک خواستین پدربزرگتون آدم اذیت کنی هست و وسیله امتحان صبر شما و خانواده تو زندگی هر آدم غیر مذهبی هم این مسائل وجود داره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

حالا شاید منصرف بشن نیان.

ولی هر خوابی ک تعبیر نمیشه عزیزمن 

من شاید هرشب خواب میبینم قرار نیست همه تعبیر بشه.

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️عاقل را اشاره ای کافیست😉معاویه:قوی تر از ذوالفقار علی سراغ داری؟عمر و عاص:آری جهل مردم!اگر از آسمان باران آزادی میبارید بعضی بردگان را میدیدم که با خود چتر حمل میکنند(افلاطون).مردم ضعیف انتقام میگیرند،مردم قوی میبخشند،اما افراد باهوش نادیده میگیرن.#مخاطب_خاص

برای اون خواب صدقه رد کن ،انشاءالله پدر بزرگت میاد وبدون مشکل این ایام میگذره ،مطمین باش خیری تواین اومدن هست باتوجه به دعا های شما .گاهی فکر کردن به یک ناراحتی ومصیبت از خود اصل مصیبت غیر قابل تحمل تر هست .

درک نمی‌کنم چرا از خانومای مذهبی کمک خواستین پدربزرگتون آدم اذیت کنی هست و وسیله امتحان صبر شما و خا ...

بله وجود داره 

بخاطر اعتقادم به خواب گفتم 

و اینکه راه آروم شدن کسی که مذهبی هست فقط خداست و من چون الان از خدا دلگیزم‌میخواستم بپرسم تجربه ی دیگران چی بوده

از اول بداخلاق بوداگر توصیف کنم کارهاشو باورتون نمیشه

من پدربزرگ مرحومم ۹۱ سالش بود و خیلی مهربون

ولی این اواخر بی حوصله و بد اخلاق بود

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

2809