2777
2789
عنوان

به نظرتون با شوهرم ادامه بدم یا نه

2044 بازدید | 141 پست

با نامزدم( عقدیم ) ادامه بدم یا نه

کامل بخونین بعد نظر بدید ویژگیهاش و به طور کلی نوشتم بگید 

اول بدیهاش :

+دروغ گفته بود خونه میدن بهش و اسم نوشته الان خونه ندارع باید بریم مستأجری که من از مستأجری بیزارم ...ولی زمین اسم نوشتیم و پول هم دادیم مقداری قرار شده بعد عید بدن که بسازیم ولی هنوز ندادن....

+دروغ گفته بود لیسانس داره بعد عقد گفت یه واحد و پاس نکردم ...

+مامانش مذهبیه هر موقع میریم سمت مامانش میگه موهاتو پوشیده تر کن (با اینکه اول آشنایی من گفته بودم چجوریم و نامزدم گفته بود من مشکلی با حجاب ندارم و فقط مامانم مذهبیه که اونم کاری با کسی نداره)

+دو سه ماه پیش میخواست خونه اجاره کنه عروسی بگیریم که نشد ...ولی خونه هایی که میخواست بگیره خوب نبودن بدرد تازه عروس نمیخوردن چقد سر اون بحث کردیم ...

+سرویس طلا برام نمی‌خواست بخره هی به شوخی می‌گفت بدل بنداز عروسی در نهایت یه سرویس ۱۲ گرمی خرید اونم به اصرار من ...که قول داده قبل عروسی عوض کنیم که نمیدونم عمل می‌کنه یا ن ..

توجیهش هم اینه که می‌خوایم خونه بسازیم عروسی بگیریم فلان زیاد خرج نکنیم پول داشته باشیم

+هر موقع من از چیزی ناراحت بشم رفتارش و توجیه می‌کنه و گردن نمیگیره حتی میگرده یه چیزی پیدا کنه که من مقصر بشم

+ عید نوروز بهم عیدی نداده بود و خودم به روش آوردم بهم بعد از چند روز داد ..

+ دوران عقد اصلا برای رابطه داشتن پافشاری نمیکنه مثل بقیه پسرا و وقتی هم بهش گفتم میگه چون جایی نداریم بریم و میگه بعد عروسی متوجه میشی من گرمم  (و حتی منو خونشون هم نمیبره بخوابم میگه نه ..یه بارم قرار شد بیاد خونه ما که بمونه که اصلا پیچوند حرفش و نزد دیگه در کل سه چهار بار با هم خوابیدیم تو مسافرتی جایی )

حالا ویژگی های مثبتش :

+ظاهرش و قیافش خوبه

+شغلش نسبتا خوبه

+ مناسبت ها در حد یه شاخه گل یا کادوی کوچیک و میگیره مثلا روز دختر روز زن و....(البته بجز عید که نمی‌دونم چرا عیدی نداده بود )

+اخلاقش بد نیس ینی عصبی و اهل داد زدن و اینا نیس فقط دیشب سر هول دادن من یکم نظرمو عوض کرد (تاپیک قبل و بخونین )

.

.

.

همین

کامل بخونین نظر بدید مرسی

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ببین همه ی اینایی که گفتی با یکم کوتاه اومدن شما درست میشه

منتها اون قضیه ی جنسی رو جدی بگیر

ممکنه اختلال ناتوانی جنسی داشته باشه که صد درصد به مشکل میخورین

چون مردی که ناتوانی جنسی داره نیازهای عاطفی همسرشو نمیتونه برآورده کنه

وبه مشکل میخورین

حتما بررسی بشه توسط روان درمانگر 

بنظرم شما هنوز به بلوغ فکری نرسیدی و برای اون پسر متاسفم ک شما شدی قسمتش چون ایشون مشکلی نداره و قطعا ب مروز زمان ب همه چی میرسه اما شما انقد پر توقعه ایی ک فک نمیکنم در کنار کسی احساس خوشبختی کنی چون چشمات فقط فقط دنباله پوله

من باشم حتما تموم میکنم

چرا چجوری ینی به خودش و بقیه چی میگی 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
بنظرم شما هنوز به بلوغ فکری نرسیدی و برای اون پسر متاسفم ک شما شدی قسمتش چون ایشون مشکلی نداره و قطع ...

هیچ مشکلی نداره؟ پس چرا دروغ گفته بود خونه دارم لیسانس دارم فلان ؟ جالبه من در توقعم ؟خوبه منم بگم قبل ازدواج با تو یه شهر و آباد کرده بودم ؟چه حالی میشه ؟

شیاد نیست احتمالا به خاطر اینکه خواستگاریش رد نشه مجبور به دروغ شدهچون الان دختر ها واقعا از لحاظ ما ...

خب دختر هم حق داره الان من چقدر حرص میخورم سر این دروغاش 

2809