2777
2789
عنوان

آندوسکوپی و کولونوسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رحمم پولیپ وفیبرم داشت لاپاراسکوپی کردم پارسال .همسرمم کولونوسکوپی روده داشت اونم چیزیش نبود یکم ...

منم مامانم تقریبا ۱۶ ۱۷ سال پیش فیبروم داشته که رحمش رو درآوردن . اون موقع لاپاروسکوپی انجام نمیدادن . عمل جراحی بود . بعدش پرتو درمانی انجام داد حدودا ۴۰ جلسه . الانم تحت نظر پزشک هستین؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
منم مامانم انجام داد دو روز پیش نمونه برداری کردن

مشکلشون چی بود؟

بلا دور باشه ازشون

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
2805
مشکلشون چی بود؟بلا دور باشه ازشون

همین مشکل مادر شما

خیلی وقته خون دفع میکنه و اسهاله اونم خونی

توعکسش گفتن توموربدخیمه

همون پزشک عصرش گفت ن مطمعن نیستم اگ هم باشه باعمل برداشته میشه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
۶ ماه به بار سونو واژینال رنگی میدم

انشالله حالتون بهتر بشه و بلا دور باشه ازتون .

کالر داپلر یعنی؟

همین مشکل مادر شماخیلی وقته خون دفع میکنه و اسهاله اونم خونیتوعکسش گفتن توموربدخیمههمون پزشک عصرش گف ...

انشالله که چیز مهمی نیست . از پاتولوژی جواب نیاد مشخص نمیشه بدخیم هست . بلا دور باشه ازشون

بله سونو رنگی

انشالله بلا دور باشه ازتون ، خدا بهتون سلامتی بده

ممنونم گلم همچتین مادر شما

مممنونم ازتون که تو تاپیک شرکت کردین و کامنت گذاشتین.

کسی نیست باهاش حرف بزنم ، وقتی تاپیک گذاشتم خیلی آروم شدم

ممنونم گلم خدابه خانواده شما هم سلامتی و طول عمر بده

مرسی که هستین

چون کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم خیلی استرس و اضطراب داشتم نگران بودم . الان که باهاتون حرف زدم خیلی آروم شدم . ممنونم ازتون

2809