2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین دارم از استرس میگیرم دستو پام میلرزههه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
قربونت برم ولی درد روده ار چیهه

بواسیر خونریزی که می‌کنه رودهاتم درد میگیره من خودم اصلا پاهام هم درد می‌گیرن و دردش میپیچه تو بدنم شما اگه میخوای باز مطمئن شی دکتر برو تا خیالت از دل و روده ات مطمئن شه

انشالله بهتر بشید 🙏

نترس عزیزم بواسیره جای سرد نشین خودتم با آب سرد نشور که تحریک نشه. فقط گرما بده به کمر و پهلو و باسنت من سنگ داغ‌میذاشتم زیر پام بعدشم پماد آنتی فیشر بزن و برو دکتر هیچ چیز نگران کننده ای نیست❤️

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
نترس عزیزم بواسیره جای سرد نشین خودتم با آب سرد نشور که تحریک نشه. فقط گرما بده به کمر و پهلو و باسن ...

واقها؟ی خانومی اومدن خیلی نگرانم کردن گفتن حتما برو دکتر 

توروخدا دعام کن دکتر پس فردا میرم 

بعد احساس سوزش هم هست داخل مقعد

بله دیگه یک گوشت اضافه که مرتبا  با مدفوع سفت زخم میشه 

سعی کن یبوستت رو برطرف کنی 

البته حتما دکتربرو

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
چشمولی اخه درد پایین شکم از چیه نگرانم میکنن خیلیا اینجا اومدن گفتن حتما برو منم از ترس دارم گریه می ...

روده است دیگه کل شکم تا مقعد روده ست بزن تو اینترنت مگه ندیدی آپاندیس سمت راست پایینه فردا دکتر برو خیالت راحت شه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
2810