2777
2789

تا جایی که بلد باشم جواب میدم ان شاءالله بتونم کمکتون کنم 

ولی بحث و سیاسی نکنید دعوا هم نکنید که من و تاپیک نترکیم😢❤❤متشکر 

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
میخوام نماز بخونمبلد نیستم وضو هم بلد نیستم

قبول باشه توضیحش برام خیلی سخته تلاشمو میکنم کامل بگم😅

وضو 

نیت میکنیم  به نیت طهارت وضو میگیرم برای رضای خدا

با دست راست صورتمونو یکبار میشوریم از بالا جایی که مو در اومده تا پایین چونه به پهنای دست

بعد با دست چپ اب میریزیم رو دست راست از بالای ارنج تا پایین انگشتا

بعد با دست راست اب میریزیم رو دست چپ از بالای ارنج تا پایین انگشتا

بعد با دست راست دست میکشیم رو فرق سرمون(قشنگ به کف سر بخور)

بعد با دست راست دست میکشیم به پای راست با دست چپ دست میکشیم روی پای چپ (تا برامدگی روی پا)

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نماز 

نیت نماز صبح یا ظهر یا عصر یا مغرب یا عشا برای رضای خدا

رکعت اول   سوره فاتحه میخوانیم بعد سوره توحید بعد رکوع بعد سجده 

رکعت دوم سوره فاتحه بعد سوره توحید بعد قنوت بعد رکوع بعد سجده بعدش تشهد بعد سلام

نماز نیت نماز صبح یا ظهر یا عصر یا مغرب یا عشا برای رضای خدارکعت اول سوره فاتحه میخوانیم بعد سوره ...

رکعت سوم در نماز مغرب سه بار تسبیحات اربعه بعد رکوع بعد سجده بعد تشهد و سلام

رکعت چهارم در نماز عشا سه بار تسبیحات اربعه بعد رکوع بعد سجده بعد تشهد بعد سلام

مرسییییی عزیزم

قربونت امضاتم عوض کن یه دعای قشنگ کن که انرژی مثبتو جذب خودت کنی❤️

اگه من الان غسل بهم واجب بشه ولی باید آماده شم برم دانشگاه  تا سه  و نیم ممکنه خونه نیام و ۵ اذان هست

باید صبر کنم برسم خونه غسل ککم نماز بخونم

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
اگه من الان غسل بهم واجب بشه ولی باید آماده شم برم دانشگاه تا سه و نیم ممکنه خونه نیام و ۵ اذان هس ...

سوالتو متوجه نشدم ولی سعی گن غسل کردن و بذاری تو اولویت 

به نظرم وقتی غسل به گردن ادمه ،ادم سنگین می‌شه🙁