2777
2789

مجادله شیطان با خداوند

خداوند فرمود ای شیطان، چه چیزی تو را بر آن داشت که آدم را سجده نکنی هنگامی که تو را بر این سجده فرمان دادم؟ شیطان گفت من از او بهترم از آنکه مرا از آتش و او را از خاک آفریده‌ای

خداوند فرمود از آسمان فرود آی که تو را نرسد در این مقام، تکبر و خودفروشی کنی و از این استان بیرون شو همانا که تو از خوار شدگان هستی

شیطان گفت پس مرا مهلت فرمای تا روزی که مردمان را در عالم آخرت مبعوث گردانی

خداوند فرمود همانا که تو در شمار مهلت یافتگان هستی

شیطان گفت من نیز بندگانت را از راه راست که شرع و آیین توست بازدارم و گمراه گردانم

و آنگاه که پیش روی و از پشت سر و از جانب راست و چپ بر آنان وارد و چنان کنم که بیشتر آنان شکر تو را به جای نیاورند

خداوند فرمود از این جایگاه بیرون شو، رانده و درمانده و هرآنکس از مردمان که تو را پیروی کند، من جهنم را از تمامی شما(تو و پیروانت) پر خواهم کرد. (اعراف آیات 18-12)

داستان فرمان دادن خداوند به شیطان و فرشتگان  که بر آدم سجده کنید و سجده کردن فرشتگان و سرکشی شیطان و آنگاه جدال شیطان با پروردگار  بی‌گمان یک واقعه تاریخی که در زمانی معین رخ داده باشد نیست بلکه حقیقتی است جاری در زندگی همه آدمیان که هر بامداد و میان روز و شامگاه با آن روبه‌رو هستند زیرا شیطان و فرشتگان از حقایق کلی وجود انسانند.

✔️طرح یک پرسش

به نظر شما باتوجه به متن بالا که خداوند به شیطان فرمود، سجده کن و او سرکشی کرد و کسانی که در مقابل امر خداوند به نماز، می ایستند و سر به سجده در مقابل خداوند نمی گذارن، چه رابطه ای هست؟!

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای یا خدا خیلی بد بود خیلیییییی😑😑 خدایا عاقبت هممون و بخیر کن

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

😶کار زشتی میکنه ،جدا خدا خیلی صبورههه

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

حال ندارم این همه رو بخونم😕

خلاصه اش 

خدا به فرشته ها و ابلیس دستور داد به ادم سجده کنن ابلیس سرکشی کرد 

حالا عاقبت اون ادم هایی که به خدا سجده نمیکنن (نماز نمیخونن) چیه؟

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
چرا میگی غیر مذهبی بیاد وقتی سوال مذهبی داری وقت مردمو با دروغ میگیری.

قضیه امضای شماست 

کسی که این تاپیک و میبینه یه چیزی ته دلش اتفاق میوفته

2810