2777
2789

سلام دوستان من چهار شنبه بلیط هواپیما گرفتم و قراره برم کربلا، چند روزی به موعد پریودم مونده بود و تاریخ دقیقش رو داشتم اما الان دارم نشانه هاش رو مثل سر درد یا لک بینی یکی دو روز قبلش رو میبینم، چیکار کنم قطع بشه... خیلی حالم بده بعد از 3 سال قسمتم شده... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
قرص ال دی بخور

الان فایده داره؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
آره فردا دوتا بخور .بعدش روزی یکی

مرسی عزیزم 

ای عزیزمم فک میکنم لک زدی دیگه ادامه اش هم میاد🥺

راهی داره جلوش گرفته بشه 🥺

مرسی بچه ها دعا کنید برام

راهی داره جلوش گرفته بشه 🥺

فدات تا جایی که میدونم لکه میزنی ادامه اش هم میاد حالا دوستان میگن قرص ال دی بخور تصمیم خودته ولی عوارضش هم زیاده مثل حالت تهوع شدید بی حالی..توکل بر خدا زیارتت قبول باشه واسه امنیت و آرامش همه دعا کن❤

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱

نیازی به قرص نیست 

در همین شرایط عادی 

رفتن بههتره 

حتی برای حج بزرگان فرمودند قرص نیاز نیست احکام هست

وفرمودند

گاهی همین دل شکستگی نرفتن داخل حرم 

در شرایط عادی که خدا قرار داده برای بانوان 

برکات بیشتری دارد .

امام علیه السلام همه جا هست 

فقط که داخل ضریح نباید دنبال امام گشت 

با همین شرایط عادی مشرف شوید حتی همین دوران 

یک مطلبی هست خدا خودش قرار داده برای بانوان

نیازی به قرص خوردن نیست که کلی هم ضرر دارد

گاهی همین دل شکستگی وارد نشدن حرم از هزار کنار ضریح رفتن بهتره برای بانوان به گفته أولیا ء إلهی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
شماقرصوبخورانشاالله جلوش گرفته میشهبرای منم خیلی دعاکنی خیلی مشکلات دارم به امام حسین بگوخیلی حالش ب ...

حتما عزیزم لایق باشم دعاگوتم، فقط من خیلی ساله ال دی نخوردم اخرین بار خیلی حالم بد شد از خوردنش، قزص جایگزین داره الان برم شبانه روزی و بخرم؟ 

با همین شرایط عادی مشرف شوید خودتون به امام بسپرید استرس هم نداشته باشید 

امام را محدود به ضریح دانستن کوچک دانستن امام هست 

وسعت امام به بزرگی تمام عالم هست

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
2809