2777
2789
عنوان

ّبالا بودن پرولاکتین

70 بازدید | 18 پست

پرولاکتینم توی ازمایش 779.1 miu/L خیلی بالاست ؟ خیلی میترسم آیا نازایی میاره چون میگن نمیذاره تخمک ازاد بشه دارم دیونه میشم الانم دوره عقدمه نمیتونم حامله بشم ببینم اصلا نازام یانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرولاکتین ازمایش شرایط داریه

همه رو شب قبل ازمایش رعایت کردی؟

ایتکه سوتین نبندی،روی سینه نخوابی،فعالیت جن سی نداشته باشی

ساعت ۶ پاشی از خواب،فقط بشینی رو تخت بدون فعالیت بیدار باشی،۸ بری ازمایش بدی

روز سوپ پریود باشی

هرکدومو رعایت نکنی پرولاکتین خطا میده

حاشاهُاللهأن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض
رنج نرمالش حداکثر تا ۳۰ـ ۳۵

پرولاکتین شرایط آزمایش خاصی داره می‌دونی ؟ رعایت کردی ؟ مثلاً حتما شب قبلش خواب عمیق داشته باشی . بعد دو ساعت از بیداری آزمایش بدی. شب سوتین نبندی و ... حتما دکتر غدد برو. گاهی هم یه غده تو مغز مشکل پیدا می‌کنه که پروااکتین زیاد ترشح میشه

ببین من نرمال بودم،یه دفعه تو خواب حواسم نبود به شکم خوابیدم سی نه هام تحت فشار بود

تمام شرایطم رعایت کردم الا این که دست خودم نبود

صبح ازمایش دادم جواب پرولاکتینم خیلی بالا بود،تکرار ازمایش زد برام بعدش دیدم نرماله نرماله

سه ماه بعدشم باردارشدم

خلاصه میخوام شدت اهمیت شرایطش رو بهت بگم

الکی استرس نداشته باشی

حاشاهُاللهأن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض
پرولاکتین شرایط آزمایش خاصی داره می‌دونی ؟ رعایت کردی ؟ مثلاً حتما شب قبلش خواب عمیق داشته باشی . بع ...

من خودم یکم پیش اتفاقا تاپیکشو زدم چون مشکل منم بود ی نفر چنتا عکس فرستاد شرایط قبل آزمایش پرولاکتین بود برید تو تاپیکم ببینید بخونید عکسارو سیو کنید

من خودم یکم پیش اتفاقا تاپیکشو زدم چون مشکل منم بود ی نفر چنتا عکس فرستاد شرایط قبل آزمایش پرولاکتین ...

ببخشید عزیزم من شما رو با استارتر جابجا گرفته بودم 🤦🏻‍♀️

پرولاکتین ازمایش شرایط داریههمه رو شب قبل ازمایش رعایت کردی؟ایتکه سوتین نبندی،روی سینه نخوابی،فعالیت ...

من روز سوم که هیچ کلا پریود نبودم خود عنترشون برا اون تاریخ وقت داده بودن دکتر نگفته بود روز سوم پریود برو ازمایش

پرولاکتین ازمایش شرایط داریههمه رو شب قبل ازمایش رعایت کردی؟ایتکه سوتین نبندی،روی سینه نخوابی،فعالیت ...

نه ۱۰ بیدار شدم رفتم آزمایشگاه گفت دوساعت بشین نشستم ۱۲ شد ازمایش دادم و اینکه نمیدونم شب چطور خوابیده بودم 

بقیه اشو رعایت کرده بودم فقط قبلش نیمه خواب بودم ساعت ۹ اینا یکم استرس داشتم برم برسم رفتم از خون هم میترسم عین ازمایش میترسیدم 

ببین من نرمال بودم،یه دفعه تو خواب حواسم نبود به شکم خوابیدم سی نه هام تحت فشار بودتمام شرایطم رعایت ...

حتی روز سوم پریودمم نبود دو سه روز مونده بود به پریودم

2810