تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1869 عنوان کنکوریا چجوری ادامه میدید 115 بازدید | 21 پست من هنوز اول راهمده تجربیمولی دهنم سرویش شده چیکار میکنید جا نمیزنید همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه 1403/08/15 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1869 کنکور همه چیز نیست برا من فعلا تنها راههنه پول نه پارتی نه سهمیه نه بابای پولدار همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
سیاهی_شب عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 9872 همراه عذاب لذت هم داره گاهی ولی خب راه رسیدن به هدف (مربوط به رشتت) همینه چه خوب بخونم چه بد بخونم.. کثیفنمیشهدریابادهنِسگ🌊.
boringanas عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 3093 خیلی سخته بعدش هر چی باسه اندازه کنکور سخت نیست مخصوصا اگه خانواده حمایتت نکنن وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد :)
elizabethh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2026 هیچی مجبوریم ب ادامه دادن..من هیچ جوره نمیتونم اجازه بدم زحمتام هیچ باشه برا همین ب هر بدبختی ای ک هس دارم ادامه میدم...ولی هیچی بیشتر از دینی خوندن برام عذاب اور نیس،کاری ک الان دارم میکنممممم😂😭 یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 1755 یه نفر شده انگیزم همه درام فدای یه تار موش کالیگولا شده یه هیولا
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1869 همراه عذاب لذت هم داره گاهی ولی خب راه رسیدن به هدف (مربوط به رشتت) همینه چه خوب بخونم چه بد بخونم.. من خیلی ناامید شدمنمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا چی نمراتم خیلی پایینه نسبت به کلاس و واقعا شرمسارم با اینکه کلی تلاش میکنم دوماهه خواب و خوراک ندارم همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1869 هیچی مجبوریم ب ادامه دادن..من هیچ جوره نمیتونم اجازه بدم زحمتام هیچ باشه برا همین ب هر بدبختی ای ک ه ... من خیلی ناامید شدمنمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا چی نمراتم خیلی پایینه نسبت به کلاس و واقعا شرمسارم با اینکه کلی تلاش میکنم دوماهه خواب و خوراک ندارم همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 1755 من خیلی ناامید شدمنمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا چی نمراتم خیلی پایینه نسبت به کلاس و واقعا شرمسارم با ... طبیعه بابا دبیرستان خیلی سخته کالیگولا شده یه هیولا
111zxcv111 عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 523 به این فک کن چند سال دیگه خانم دکتر میشیاین فکر باعث میشه بیشتر برای هدفت تلاش کنی
saba_fg عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 4205 مندارم واسه ارشد میخونم تازه دارم میخوابم از صبح آشپزی کردم، تدریس کردم از عصری هم درس خوندم داغون و خستهام
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1869 به این فک کن چند سال دیگه خانم دکتر میشیاین فکر باعث میشه بیشتر برای هدفت تلاش کنی بخدا فک میکنم هر شب هدفم خیلی سنگینه و واقعا براش تلاش میکنم روز و شبولی من خیلی ناامید شدمنمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا چی نمراتم خیلی پایینه نسبت به کلاس و واقعا شرمسارم با اینکه کلی تلاش میکنم دوماهه خواب و خوراک ندارم همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1869 مندارم واسه ارشد میخونم تازه دارم میخوابم از صبح آشپزی کردم، تدریس کردم از عصری هم درس خوندم داغون ... منم خیلی تلاش میکنم واقعا در قبال خرجی که برام شدهولی من خیلی ناامید شدمنمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا چی نمراتم خیلی پایینه نسبت به کلاس و واقعا شرمسارم با اینکه کلی تلاش میکنم دوماهه خواب و خوراک ندارم همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
elizabethh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2026 من خیلی ناامید شدمنمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا چی نمراتم خیلی پایینه نسبت به کلاس و واقعا شرمسارم با ... مهم نیس اکثرن اولش اینجورین،عادت میکنیفق از الان تست و ..رو شرو کن اونا خودش اوکی میشه یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!