من دوتا جاری دارم یه سالی هست خیلی جون جونی شدن باهم با منم بی دلیل سرد شدن الانم ک باردار شدم بی خبر میرن و میان ما هم نمیگن انگار لج کردن حالا به نظرتون من چ واکنشی نشون بدم جلوشون
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اخه این جاریم اولش با من خوب بود الان برا اذیت کردن من رفته با اون مشکل اینه ک حرف میبرد و میاورد مت ...
پس همون بهتر که ازتون دور شده. این خودش ی نعمته که ادمای دو بهم زن و حرف انداز از اطرافمون دور باشن. از ارامشی که در نبود افراد سمی بهت میرسه. لذت ببر و کیف کن
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
برامن جاری و خانه شوهرم دست ب یکی کردن با عد زایمانم بی دلیل کاملا.فقط شوهرم کفت بالاسرش شلوغ نکنید حالش خوب نیست...للان دوساله منم به یه ورمم نیست حتی خونه مادرشوهرم میرم ویزنگم بچه هات نیستن بیام...دیلی ندارع خودم یه شرایطی که خوشم نمیاد خونسرد جلوه بدم نمیرم فوقش
مگه هرکسی با یکی دیگ صمیمی شذ یعنی دارن برای یکی دیگ نقشه میکشن؟
من با جاری وسطیم خیلیی خوبیم یعنی اخلاقامون عین همدیگس و همو درک مییکنیم خلاصه ک زبون همو میفهمیم و رفیقیم ولی من با بزرگه بیشتر درحد اینکه احترامشو نگه میدارم زیاد اخلاق مون یکی نیس ولی مشکلی هم نداریم با جفتشونم تو ی ساختمونم امروز هوس کردم ناهار جاری وسطیمو دعوت کنم باهاش ناهار بخورم چون جدا ار جاری بودن بیشتز رفیقه خوبیه پس جاری بزرگه باید ناراحت میشد؟من نمیتونم بخاطر ناراحت شدن بقیه از خاسته های خوذم بگذرم اگه جاری بزرگمو هم میگفتم باید مادرشوهرمم میگفتم برادرشوهرمم مبگفتم و براک سخت بود واقعا
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬