2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
تاری شدید و ناگهانی یک چشمهفته ی پیش سه شنبه از خواب بیدار شدم چشم راستم این مشکل رو داشت

من سرم سنگینه و گیج

پاهام بی جونه 

دستام بی حسن و خواب میرن 

خستگی زیاد هم دارم با اینکه کاری نمی کنم

تو نت سرچ کردم میگه ام اسه ولی هنوز ازمایش ندادم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
من سرم سنگینه و گیجپاهام بی جونه دستام بی حسن و خواب میرن خستگی زیاد هم دارم با اینکه کاری نمی کنمتو ...

من اول میگفتم کاش چشمم چیزیش نشه اما الان میگم کاش از دستش بدم اما ام اس نداشته باشم

برای پیش گیری از بیماری هست؟ یا وقتی هم که ام اس داشته باشی فشار بیماری رو کمتر میکنه؟

بیشتر کسایی که ام اس دارن همیشه ریشه ارثی نیست 

از استرس و اضطراب و حرص و جوش زیادم به وجود میاد 

هم برای پیشگیری هم بعد بیماری 

چون خدای نکرده نشه رو اعصاب و اصطراب کنترل کرد 

خدای نکرده همش ویلچر نشین  میشه 

ولی اگه توصیه های دکتر و قرص و دارو 

و از تشنج دوری کنی 

میتونی عین ادماهای سالم به زندگیت ادامه بدی 

پشت سرم حرف بزن به احترام ضعیف بودنت یه نوشابه هم برات باز می کنم.🫡🤭
من اول میگفتم کاش چشمم چیزیش نشه اما الان میگم کاش از دستش بدم اما ام اس نداشته باشم

من امروز انقدر گریه کردم ک حد نداره 

چون به احتمال زیاد دارم 

من فقط بیست سالمه خیلی جوونم🥺

ولی خب بین گریه هام ی تحقیق کردم

میگن درمان قطعیش پیدا شده و به زودی ایران هم میاد

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
من امروز انقدر گریه کردم ک حد نداره چون به احتمال زیاد دارم من فقط بیست سالمه خیلی جوونم🥺ولی خب بین ...

منم ۲۳ سالمه 

برام مهم نیست درمانش من هنوز به خانوادم نگفتم از اینکه ناراحت بشن خیلی عذاب میکشم هزار برابر اون ام اس 

منم ۲۳ سالمه برام مهم نیست درمانش من هنوز به خانوادم نگفتم از اینکه ناراحت بشن خیلی عذاب میکشم هزار ...

چرا مهم نباشه عزیزم

اگه درمانش باشه حداقل میشه به ادامه راه امیدوار بود

2809