2777
2789
عنوان

از دست خواهر شوهرم ب کجا پناه ببرم

897 بازدید | 44 پست

کسایی ک توو جریان تاپیکای قبلم هستن میدونن ک خیلی عذاب کشیدم اواخرع نامزدی سر دخالتای خواهر شوهر و حماقتع همسرم ک دهن بینع خواهرش بود با کلی وساطت اطرافیان و حفظع ابروی خانوادم ازدواج کردیم بهترین مراسمو سالن و ارایشگاهو ... رو برام گرف . از دستو پام بوسید ک دیگ تکرار نمیکنه کاراشو و منم بهش فرصت دادم و خداروشکر حدود دوماهه ازدواج کردیم خطایی نکرده محبتش روز ب روز شدیدتره. الان یه اتفاقی افتاده میخوام براتون بگم و شما راهنمایی کنید 

من از همه جا بیخبر نگو ماشین خریدیم خواهرع همسرم تا جلوی در اومده اما داخل نیومده حتی ماشینو ببینه خیلی حسادت داره ب زندگیم و یسری کارا ک به قلبع شوهرم اومده . همسرم میگه دیگ شناختمش و اینک قبلا هم باعث بهم خوردنه زندگیم میشد. من از دنیا بیخبر صبح خواب بودم از خواب پاشدم دیدم خواهرش بهم پیام داده از خدا بترس منو داداشمو جدا کردی ... دو رووی دو بهم زن!!!! نگو  ب شوهرم زنگ زده شوهرمم محل کارش دادو بیداد دعوا با این ک از زندگیم بکش بیرون تو فقط حسادت توو وجودته خلاصع بحث کردن منم از  دنیا بیخبر . ادامشو توو  نظرات می تایپم

با جاریم بد بود  پشت جاریم پیشع من کلی بد گفته .‌منم با جاریم ارتباط ندارم شوهرم نمیذاره . بعد جاریم زنگ زده ب شوهرم ک ابجی یعنی همون خواهر شوهرم حالش بده گریه میکنه زنع تو ختم رفتیم نیومد پیشع ما بشینه شوهرمم ن گذاشته ن ورداشته فحش بوده ک ب جاریم داده ک جفتتون غلط میکنید ب زنه من کار دارید. ب خواهرشم زنگ زده گفته سرتو از زندگیع من بکش بیرون بذار زندگیمو کنم ن منو زنم کارتون داریم ن شما کار بما داشته باشید . خواهر شوهرم انقد حرفای بدی بم پیام داده سرم داره سوت میکشه. اخه من با این ادم چیکار کنم . ن حرفشو میزنم ن کاری بهش دارم چرا ولم نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون شوهرت گفته دیگه پاتو از زندگیم بکش بیرون به خواهرش

چرا بمن‌پیام میده اخه بخدا از صبح پا شدم پیامشو دیدم دستام می لرزه بمن‌میگه از خدا بترس دوبهم زن ! ادم ب زن داداشش اینطور میگه بعد منو داداشش خانواده ایم دگ درسته با جاریم حرف میزنه زنگ بزنن شوهرم بینمونو خراب کنن دو بهن زن کیه؟

افرین هیچی نگو بزارشوهرت بره جلو.خداکنه همیشه همینقدرخوب بمونه

بخدا خواهرش خیلی عذابم داده برگشته برام نوشته من زنه زندگی کردمت اوردمت توو خونت ... شوهرم دید پیامشو  از سر کار ک اوند گف غلط کرده کثافت من خواستمت اون همیشه سنگ مینداخت بخدا خیلی عذابم داده خواهرش. این حرف زشت نیس اخه بمن میگه؟

چرا بمن‌پیام میده اخه بخدا از صبح پا شدم پیامشو دیدم دستام می لرزه بمن‌میگه از خدا بترس دوبهم زن ! ا ...

اگه ادامه بدی ب ضررته خود دانز.

ی گوهی خورده ب دان خودش ولش کن .

بادبگیربیخیال باشی واهنیت ندی وگرن کارت همیشه دعواوجنگه 

راه روبراشون بازنکن شوهرت مونده جلوشون ‌نزاربرعکس شه

بخدا خواهرش خیلی عذابم داده برگشته برام نوشته من زنه زندگی کردمت اوردمت توو خونت ... شوهرم دید پیامش ...

یادته چقدربخاطرش کتک خوردی؟

میدونی من بابی اهمیت کردن خواهرشوهرم دستش روازهردخالتی کوتاه کردم.

عقده ایه

ماشین گرفتیم نیومده ببینه توو پیاماش نوشته اره سری قبل شیرینی اوردم دگ تاکسی گرفتیم شیرینی اوردی ک الان گله میکنی و دو بهم زنی.‌بخدا اگ من گفته باشم چرا شیرینی نیاوردی شوهرم ناراحت بود اونم گف میومدی میدیدی بقران ما گدا گشنه ی شیرینی نیسیم توو نانزدیم شوهرش تاکسی مدل ۹۰ گرف من چ میدونسم باید شیرینی ببرم ما صفر گرفتیم شوهرم ذوق داشت خواهرشم بیاد ببینه کلا از چشممون خواهرش افتاده اما دگ چرا بمن توهین میکنه

یادته چقدربخاطرش کتک خوردی؟میدونی من بابی اهمیت کردن خواهرشوهرم دستش روازهردخالتی کوتاه کردم.

اره بخاطرع این خواهره عوضیش بی دلیل کتکم زد چون خواهرش زنک مزد پُرش میکرد الانم قلبم میگیره شوهرم روزی ده بار میگه غلط کردم اما همش دلم میگیره همش یادم می افته میگه الان شناختمشون اما جای زخمام خوب نمیشع

اره بخاطرع این خواهره عوضیش بی دلیل کتکم زد چون خواهرش زنک مزد پُرش میکرد الانم قلبم میگیره شوهرم رو ...

ببخشش اما حواست باشه ک اشتباههای قبلت رونکنی.

باشوهرت خوش باش ولشون کن اسمشون روازخونت حذف کن.ارامش میادسراغت باورکن