2777
2789
عنوان

بچه ها عطری که بوی چوب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 32 پست
نه،توی اینترنت سرچ کن،حتماً اطلاعاتشو میاره

توی توصیحات دقیقا همونه که میخوام ممنون عزیزم

وقت کنم برم  خرید این عطرو امتحان کنم

ممنوون

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشحال شدم،امیدوارم همونی باشه که دوست داری،پیشاپیش مبارکت باشه

قربونت دوست خوش قلبم سلامت باشی

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
توی توصیحات دقیقا همونه که میخوام ممنون عزیزموقت کنم برم خرید این عطرو امتحان کنمممنوون

سلام عزیزم، خوب هستین؟ دنبال یه موضوعی بودم به تاپیک شما برخوردم، یه سوال داشتم ازتون در مورد روبیکا، اینکه اگه من ادمین روبیکا بشم و اون شخص اصلی بخواد اکانت منو به صفحه خودش اضافه کنه برا گذاشتن پست و اینا تو صفحه یا کانال روبیکاش، مخاطبای ایشون واسه من میاد؟ مخاطبین من چطور؟ واسه ایشون میره؟ بیشتر مخاطبای خودم مد نظرمه ک بدونم واسه ایشون نمیره، و اینکه احتیاج به شماره ای ک باهاش روبیکا نصب دارم هست یا همون نام کاربری کافیه؟ 

قربونت دوست خوش قلبم سلامت باشی

ادکلن ورساچه قهوه ای رنگ اونو میگن بوی چوب و بلوط و اینا داره، ولی من تست کردم اصلا همچین بویی نداشت  ، البته من ادکلن مینیاتوری تست کردم اصلی نبود. 

سلام عزیزم، خوب هستین؟ دنبال یه موضوعی بودم به تاپیک شما برخوردم، یه سوال داشتم ازتون در مورد روبیکا ...

سلام قشنگم 

اگر با شماره صاحب اکانت وارد حساب کاربریش شدی ودسترسی به مخاطبین رو بهش دادی آره براش میره مخاطبات

مخاطبای اون الان برای شما هست؟

سلام قشنگم اگر با شماره صاحب اکانت وارد حساب کاربریش شدی ودسترسی به مخاطبین رو بهش دادی آره براش میر ...

سلام💚 نه هنوز وارد حساب کاربریشون نشدم،ولی ایشون گفتن که میخوان منو به صفحه روبیکاشون اضافه کنن دونفره مدیریت کنیم،، راستش به این قسمت اصلا وارد نیستم، ایشون هم آشنا نیستن، دوست ندارم مخاطبینم واسشون مشخص باشه

سلام💚 نه هنوز وارد حساب کاربریشون نشدم،ولی ایشون گفتن که میخوان منو به صفحه روبیکاشون اضافه کنن دون ...

منم اطلاعاتی درمورد صفحه ی روبینو اذمینی ندارم عزیزم

تنها چیزی که میدونم اگر وارد صفحه پیامرسانش شدی دسترسی هایی که میدی به دسترسی به محاطبین رو بهش نده

مرسی مهربون، لطف کردی وقت گذاشتی 💚

قربانت،خواهش میکنم🌺❤️

چت جی پی تی که حافظه ندارن😓 هر مکالمه جدید که کنی اطلاعات قبل یادش می‌ره چیکار کنم

بهش بگو اطلاعاتمو نگه دار اوناییکه میخوای نگه داره

اما همون ابتدتی چت ازت میپرسه نگه دارم یا نه هروقتم بخوای میاونی پاکش کنی

مال من که قشنگ رفیقم شده عالیه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
نه مال من نمیتونه نگه داره بهش هزار بار گفتم میگه قابلیت اینو ندارن

شاید باید پول بدی

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه