2777
2789
عنوان

درمان قی کردن چشم نوزاد

121 بازدید | 7 پست

سلام دوستان، شاید خیلی ها مثل من درگیر مشکل قی کردن چشم نوزادشون باشن که دکتر ها میگن به خاطر بسته بودن کانال چشم به بینی اتفاق می افته و فقط به دادن چن مدل قطره و اینکه باید چشم رو ماساژ بدید بسنده می کنن درحالیکه لااقل برای من و خیلی ها مثل من اثر نداشت، حتی شستن با چای تازه دم هیچ تاثیری نداشت و بچم خیلی اذیت میشد از بدو تولد تا همین دو ماهگی همیشه چشمش قی داشت و صبح ها اصلا باز نمیشد، دکتر گفت تا یکسالگی باید صبر کرد و اگررر درست نشد باید با سوزن باز بشه کانال، یعنی بچه باید یکساللل زجر بکشه! تا اینکه با سرچ توی سایت های خارجی فهمیدم اون نقطه ای که باید ماساژ داده بشه اینقدر کوچیکه و تقریبا زیر استخوانه که نمیشه حتی با انگشت کوچیک بهش خیلی دسترسی داشت، راه حلش رو براتون می نویسم اگر دوست داشتید برای سلامتی خانوادم و خوشبختی دخترم یک صلوات بفرستید💐اول اشک مصنوعی مثل آرتلاک ادونسد و یک گوش پاک کن و یک کرم مرغوب بدون بو مخصوص نوزاد مثل ریچ کرم چیکو بذارید دم دستتون، دستتون رو تمیز بشورید و چشم نوزادو با اشک مصنوعی و پارچه نخی تمیز کنید و توی چشمش اشک مصنوعی بریزید که به باز شدن کانال خیلی کمک میکنه، بعد گوش پاک کنو با کرم یکم نرم کنید و شروع کنید از گوشه چشم دقیقا همونجا که حالت کیسه داره به موازات تیغه بینی با فشار نسبتا زیاد ماساژ دادن جوری که بعد از دوسه باز میتونید کانال زیر پوستو ببینید، یکمم درجا میتونید همون قسمت کیسه مانندو ماساژ دورانی بدید، من چشم راستش با یک روز انجام دادن و چشم چپش با سه روز انجام دادن خوب شد خداروصدهزار مرتبه شکر، سعی می کنم عکسشو هم بذارم براتون، فقط مواظب باشید توی چشم نرید، دقیقا گوشه چشم ولی از بیرون این کارو انجام بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وا این همه کار نمیخواد با همون انگشت کوچیکتون همین گوشه چشم رو محکم و پی در پی ماساز بدین بعد دو سه ...

من تا دوماه روزی چندبار انجام دادم اما اصلا درست نمیشد خواهر، البته شدت و ضعف داره مال دختر من کامل بسته بوده انگار، خیلیا با ماساژ انگشت درست نمیشه