2777
2789
عنوان

چرااینایی که هزارتادوس پسردارن بهترین ازدواجومیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا من شوهرم اولین پسری بودکه باهاش تورابطه بودم سنتی ازدواج نکردیم ولی یجوریی وابستش شده بودم که ...

آره دیگه

من کلا نظرم این بود که اولین پسر نباید عشقت باشه😂

وگرنه ببخشید ببخشید گند میزنی تو اون رابطه

چون تجربه اولته،بلدم نیستی پسره رو رام کنی که واست بدوئه،عاشقشم شدی،عملا میتازونه

ولی خب خود من همسرم رل چهارمم بود،عاشقشم بودم،ولی حالیش میکردم که فلانی فلان چیز برای من مهمه ها

یا مثلا حواسم بود به چیا دقت کنم

اما تو رابطه های اولم گیج میزدم

خدا رو شکر عاشقشون نبودم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بابا بهتر که مخالف کار کردنته 

من هم شاغل بودم هم خانه دار 

فک میکنی زنا از سرخوشی میرن سرکار جون میکنن معلومه که نه من خودم واسه چرخیدن زندگیم میرفتم سرکار اونایی که نمیرفتن در حسرت من بودن میگفتن خوشبحالت شاغلی و مستقلی و من در حسرت اونا که خانم خونه ان پول میاد زیر دستشون بدون زحمت خودشون و خوشحالن...بلاخره با اومدن بچه به آرزوم رییدم و منم نشستم خونه😍

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

منم اطرافم دیدم..نمونه اش دختر خاله خودم....با همه بود آخرش سنتی ازدواج کرد....با یه پسر با خانواده خوب پولدار....ولی الان با داشتن یه بچه.....بعد ۱۸سال زندگی بخاطر عدم تفاهم دارن جدا میشن....یکی وقتی هزار نفر تست می‌کنه.فقط خوبی های دوست پسراش تو ذهنشه.اما بعد رفتن زیر یه سقف.میفهمه دعوا ناراحتی مشکلات هم هست.....حالا فکر کن.....مهربونی دوستاش تو ذهنشه اخلاق بد لحظه ای.شوهرش هم تو ذهنشه....اون زندگی دوام نداره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

منم میگم چون دوست دارن بیشتر تووچشم باشن بیشتر خودشون خوشگل ورفتارشون از واقعیتی که هستن دور میکننن همه فکر میکنن چقدر لارجه درحالی که ی دختر معمولی که رنگ رابطه ندیده زود وا میده کافیه همون ادم درپید یکم بهش توجه کنه میکنش خدا 

ولی اون دختر کمبود محبت جنس مخالف نداره در نتیجه معیارهاش برا انتخاب بهترمیشه