2777
2789
عنوان

40 ساااااااااااال بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 46706 بازدید | 715 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انتقامم گرفتم در حالی که رو صندلی گهواره ای نشستم ،کنار دستم یه لیوان چای داغ هست به خودم میگم احسن ...

فک کردم سمیرا ی زخم کاری کامنت گذاشته😄

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
امیدوارم پنج تا بچه داشته باشم که دو-سه تا شو در رکاب امام زمان شهید داده باشم مثلاً ، بعد حکومت اما ...

حالا نمیشه شهید نشن ولی حکومت امام زمان باشه؟؟

خودت شهید شو چرا از جون یکی دیگه مایه میذاری😐

اگر تو نی نی سایت باشم تایپک میزنم نوه هامو نمیتونم نگه دارم

منم حوصله بچه داری ندارم همین الانشم

۴۰ سال دیگه اگه زنده باشم که ۶۳ سالمه برا بچه هام و ازدواجشون و نوه هام تاپیک میزنم اگرم زنده نباشم که زیرخاکی استخونام خاک شده اونموقع 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

62 سالم میشه بچه هام یکیشون ازدواج کرده و نی نی دارن یکیشون نامزد داره دوتاشون دبیرستان یکیشون هم راهنمایی درس میخونه سه تا پسر دوتا دختر 

خونه مستقل خودمو دارم با همسرم با خوشحالی زندگی میکنیم بهترین جای شهر اون مدل خونه ای که به سلیقه خودمه رو دارم و دوتا ماشین برای خودم و همسرم داریم منم یه مطب روانشناسی زدم و بسیار دانا و با سوادم و پر از علم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
62 سالم میشه بچه هام یکیشون ازدواج کرده و نی نی دارن یکیشون نامزد داره دوتاشون دبیرستان یکیشون هم را ...

به نظرت تو زمانبندی بچه دار شدن اشتباه نکردی 

تو ۶۲ سالگی بچه راهنمایی و دبیرستان آخه😅

عزیزان میخوام تاپیکو قفل کنم ک تاپیکمون همینجوری پر از حس خوب بمونه(هر چند غمگینم شد) خدای نکرده توش بحثی پیش نیاد ممنون از همتون امیدوارم ب همه ارزوهایی ک اینجا نوشتین برسین البته بجز اونایی ک گفتن مردیمو اینا امیدوارم شما هم  ی خانواده خوبو زندگی اروم داشته باشین   درسته ک مرگ حقه امیدوارم اون دنیا هم سربلند باشیم 

خدا عزیزانتونو حفظ کنه براتون ❤❤🌹🌹